Search
Close this search box.

Short Tip: How To Organize Your Makeup Collection

01
Novu radnu nedelju započinjem jednim kratkim, ali izuzetno korisnim savetom. Verujem da ste u više navrata čuli kako se šminka može organizovati i uz pomoć organajzera za školski pribor. Neću, dakle, reći ništa novo, ali ću vam otkriti koji detalj više o ovoj malom, ali učinkovitom triku. Ukoliko ste u nemogućnosti da nađete organajzere specijalizovane za odlaganje šminke, rešenje se nalazi u Tempu za samo 500 dinara, odnosno 360, koliko je trenutno na sniženju odlagač koji možete videti na mojim fotografijama. Izuzetno kvalitetna plastika, odlična je za odlganje vaših olovki za oči i usne, ajaljnera, maskari, ruževa pa čak i pudera, i prajmera. U zavisnosti koliko šminke posedujtete, zavisiće koliko ćete i ovakvih organajzera nabaviti. Ako se još jednom osvrnem na cenu, i uporedim je sa cenama standardnih odlgača za šminku, jasno je koliko će vam se ova kupovina isplatiti. Nadam se da sam vam ovim kratkim postom dala novu ideju kako da svoj make-up kutak učinite sređenijim i pedantnijim. Toliko za ovaj ponedeljak. Do idućeg posta, ostanite mi nasmejani. Vaša B.

In today’s post I prepared a short tip for you, bout how to organize your make up collection with school supplies. I am sure that you already have heard for this kind of organizing, but I still wanted to show how I use this lovely plastic storage. It very, very cheap, but still it looks amazing. Hope you’ll find this post usefull in your future organizing. That is all for this monday. Until next post, greetings to all! Yours B.

03

04
05
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Pročitajte još

41 Responses

  1. B, meni treba ovako nesto, ali za nakit, sto znaci mnoooogo vece i da moze da se zatvori da ne pada prasina. Gde bih mogla to da nadjem? 🙂

    1. Jao, genijalna je! Hvala ti puno, bas tako nesto mi treba, samo sto kad kliknem na link ”Proizvodnja namestaja po zelji” izadje mi ”page not found”. Ne znam u cemu je problem…

    1. Brano, bio je kada sam ja isla, mislim da je oko 1500 dinara. E sad da li trenutno ima, ne znam… Bilo je desetak razlicitih, raspametila sam se 🙂

  2. Moram ovde da pitam posto mi je HITNO 🙂
    nikad nisam kupovala preko neta i sad sam nasla najsavrseniju haljinu na ASOSU i imam raiffeisen devizni racun i karticu ali kad udjem na placanje ne znam kako dalje..pokazuje mi VISA,Master card ,Pay Pall,American Expres i sl.. Molim vas pomozite mi da kupim moju divnu haljinu :)))

    1. Uspela sam da shvaim kako da kupim i platim ali ovu haljinu salju samo u UK :/ Hvala u svakom slucaju..a za sajt Romwe je malo drugacije jel da? Pokusala sam da platim medjutim trazi PayPal pa sam im na kraju poslala mail..

  3. Molim za pomoc,bila sam u Tempu na Bezanijskoj kosi i nisam uspela da nadjem ovo…gde tacno stoji ovaj proizvod:-)

  4. Kupila sam!! Hvala puno na ideji!! Inace nisam ni ja mogla da ga nadjem nalazi se na odeljenju skolskog/kancelarijskog pribora. Ostao je samo jos jedan u Tempu na Bezanijskoj kosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *