Search
Close this search box.

The End of BAZAR Story

Verujem da vam je jasno zašto prethodnih 7 dana nije bilo postova. Znam da se slažete sa mnom da nije bilo ni vreme ni mesto baviti se temama kojima se inače ovaj blog bavi. Niti sam ja, kao njegov autor, imala volje da mu se uopšte posvetim. Toliko da ga više od 72 sata nisam ni otvorila. Sada, bojažljivo puštam sebe i svoju svakodnevnicu da se vrate u normalu i nastave tamo gde smo stali prošlog četvrtka. Ipak, ne zaboravljajući da neko drugi neći moći tako lako da nastavi svoj život. Zato vas molim da svakog dana makar jednom pošaljete SMS na sledeće brojeve, ne bi li ste dali svoj doprinos u oporavku područja koja su zahvaćena poplavama:

-za pomoć ugroženom stanovništu Srbije pošaljite SMS na 1003;

-za pomoć ugroženom stanovništu Bosne i Hercegovine pošaljite SMS na 1458 ili pozovite 090 291 032 ili 092 890 830;

-za pomoć ugroženom stanovništu Hrvatske pozovite 060 90 11.

Ne zaboravite da je ovo moglo da se desi svakom od nas, i da okretanje glave u ovom slučaju nema opravdanje. Ovo se odnosi i na pomoć namenjoj ljudima ali i životinjama, koje samo od nas zavise. Hvala vam u ime svih!

————————————————————

 

Današnji post je nastavak Bazar priče koju sam vam delom prenela u prethodna 3 posta. U ovom, poslednjem u tom nizu čekaju vas i preostale tri outfit kombinacije. Po prvobitnom planu ovo je trebalo da budu dva zasebna posta, ali pomenute okolnosti uticale su da se određeni postovi ubrzaju, kako bi bilo vremena za neke nove. Prvi koji i vas i mene čekaju od sutra jesu oni posvećeni Bledu i fantastičnom doživljaju koji nas je tamo sačekao. Ali o tome od sutra. Danas uživajte u Bazar kombinacijama. Čekam vaš sud o onoj najlepšoj iz ovog seta. Do idućeg posta, najsrdačnije vas pozdravljam! Vaša B.

JT__7328JT__7330JT__7324aJT__7310JT__7319 

outfit no.1>skirt: CHIC; t-shirt: OVIESSE; necklace & bracelets: SIX; shoes: ZARA;

 
JT__7082JT__7090JT__7120a 

outfit no.2 > dress: CHIC; shoes: ZARA; bag: ALDO;

 
JT__6937JT__6902JT__6950a 

outfit no.3 > skirt: CHIC; t-shirt: CHIC; shoes: ALDO; bag: TALLY WEIJL;

 

Bazar
photos: Jovana Tomašević;
styling: Vlada Savić;
make up & hair: Aleksandar Đikić;
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Pročitajte još

11 Responses

  1. Draga Brano,

    Česitam na Bazar stranama. Zaista prelepa saradnja i divne fotografije. Sećam se da sam kao devojčica prelistavala stranice ovog kultnog časopisa, koji je moja mama čitala decenijama. Čak i tokom suludih ´90 nije propuštala priliku da se domogne omiljenih stranica. Danas je Bazar nešto drugo, i drago mi je zbog toga. Neki novi ljudi, nova lica, nove priče… Usled svega što nas je zadesilo propustila sam da kupim časopis sa tvojom naslovnicom. Da li me možeš usmeriti kome da se obratim za stare brojeve? Hvala puno i veliki pozdrav.

    1. Draga Jelena,

      veliko, najveće hvala na lepim rečima i čestitkama! Proverila sam sa urednicom Bazara, Ivanom, i možeš se slobodno njoj javiti u vezi sa brojem, i to na mejl ivana.filipovic@politika-ad.com, a možeš svratiti i do same redakcije.

      Eto, nadam se da ćeš imati prilike da uživaš i u tom broju Bazara!

      Veliki pozdrav i sve najbolje!

      Brana

  2. u pravu si za pauziranje. mnogi od nas nisu bas bili direktno pogodjeni ali neki nama bliski ljudi verovatno jesu (mala smo zemlja). ja ti spadam u ekipu pod b) tako da kapiram skroz, ljudima nije bilo ni do cega, a kamoli do blogova, mode, putovanja i sl.

    slike koje sam videla u bazaru su mi se svidele, ali je super sto mozemo i ovde da ih sagledamo, onako, iz vise uglova.

    iskreno, meni je samo treci outfit bez greske. nosila bih bez razmisljanja.
    u prvom mi je majica ipak overload (mislim na kombinovanje sportskog/casual i klasicnog/svecanog, i ovaj trend nosenja dresova).
    u drugom mi se dezen haljine strasno svideo jos kad sam videla naslovnicu, ali ovaj donji deo… jao, ne znam, nesto mi smeta strasno. valjda mi izbija mozak zato sto je i print i nekako glomazno. samo da je kraca, bilo bi bas kjut.

    mislim, samo razmisljam naglas (tj. napismeno) kapiram da te je neko drugi stilizovao. 😉

    1. Draga Leya,

      najpre, hvala ti na javljanju i deljenju svog mišljenja po pitanju kombinacija… 🙂

      Meni je eto prva najnajomiljenija, i nosila bih je iznova i iznova… Haljina je nešto što je van mojih standardnih okvira i bio mi je izazov nositi je… Slažem se da bi još lepša bila da je kraća, mada meni je i ovako vrlo lepa… A treća kombo je zaista sjajna…Suknja pogotovo…Naprosto predivna!

      Drago mi je da se u dobrom delu slažemo… 😉

      Veliki pozdrav!!!

      B.

  3. Internet mi je toliko spor da mi je otvorilo samo jednu sliku. To je ona s NY maicom i preprintanom suknjom. Tako da stylinge ne mogu ni komentirati. Ovaj nije moj cup of tee. Ali zato moram zahvaliti što si me podsjetila da opet nazovem za stradale u poplavi. Polako se vraćamo u kolotečinu, a nadam se da će i svi stradali, uz našu pomoć uskoro svojim kučama. Pozz

  4. Svako komentarise stil, odevnu kombinaciju iz svog ugla, kako vidi sebe u necemu…pa cu i ja 🙂
    Za moj ukus i ono sto bih nosila odmah sutra i na posao 😀 je treca kombinacija.
    Prva mi je za neku urbanu devojku, druga too much candy hehe Nadam se da nema ljutnje 😀
    Ali Tvoja frizura je nesto sto me iz posta u post ne prestaje fascinirati! Dodje mi da se osisam sutra : )))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *