Search
Close this search box.

Izazovi Radost – Preporuka: balet/festival, pozorišna predstava i aplikacija za telefon

Počeću današnji post na isti način na koji sam počela i novu epozodu serijala Izazovi radost: uz izvinjenje. Izvinite što ova epizoda kasni punih nedelju dana, međutim protiv tehnike i njene ćudljivosti jednostavno se ne može. Kao da obožava da nas izneveri u presudnom trenutku. Tako me je najpre izdala kamera, odnosno njen mikrofon, a onda i blog, koji je zbog problema na serveru sinoć vrlo slabo funkcionisao. Samoj sebi sam držala fige nadajući se da će se situacija rešiti, te da će 17. epizoda našeg serijala konačno ugledati svetlost dana.

Činjenica da vam se tek sada i zvanično javljam dokaz je da moji napori nisu urodili plodom. Makar kada je po sredi bio blog i njegovo funkcionisanje. Međutim, nisam se dala i epizoda je objavljena na mom YT kanalu i društvenim mrežama.

Ipak, ne mogu a da je ne objavim zvanično i kako dolikuje – u okviru zasebnog posta. Pogotovo što mi je jedna do dražih. I to bez ikakvog posebnog razloga. Jednostavno, uživala sam snimajući i montirajući je. Zato se iskreno nadam da ćete i vi uživati gledajući je. A kako je kratka za to će vam biti potrebno tek nešto više od 5 minuta.

Inače, za ovu nedelju spremila sam vam predlog na račun Beogradskog festivala igre, koji nam počinje za nekoliko dana i o kojem je i u prethodne dve godine bilo reči na blogu (o čemu možete pročitati više OVDE i OVDE); zatim preporuku iz domena pozorišta i to na račun kultne predstave koja me je naterala da po drugi put u jednom beogradskom pozorištu ustanem i stojeći aplaudiram;  i za kraj, predlog iz sfere IT-a, odnosno predlog aplikacije za mobilni telefon koja će vam poprilično pomoći da se opustite i resetujete.

Dakle, tri velika razloga da koliko odmah kliknete na play i odgledate ono što sam vam pripremila. Kada to završite značilo bi mi da kliknete i na dugme subsrcibe i na taj način se ”upišete” među stalne pratioce na mog YT kanala. Naravno, neću se ljutiti ukoliko ostavite koji like za sobom, a posebno će mi biti drago ukoliko se javite svojom preporukom ili komentarom druge vrste.

Kako bih vam unapred zahvalila za sve to, sa vama delim nešto više fotografija no što je inače praksa kada su ovi postovi u pitanju. Jer, nisam mogla da odolim bojama Rendži kolačića i lepoti šolje sa ilustracijom umetnika Steve Mandića. Nadam se da će njihov spoj razveseliti vas koliko je i mene, te da će se lepo uklopiti u neku od vaših Pinterest galerija.

Do idućeg javljanja, najlepše vas pozdravljam… Vaša B.

 

02 03 04

photos and video by me
camera used: Canon EOS 6D, lens: 25 – 105 mm, f4.
more information: Canon Srbija
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Pročitajte još

2 Responses

  1. Zdravo! Zaista uživam u svakom tvom postu. Oduševljena sam ovim blogom! Veliki pozdrav. Samo nastavi tako. Zamolila bih te da posvetiš neki post divnoj Audrey Hepburn. Da li možeš da mi kažeš gde si kupila ovu knjigu? 🙂 I da li možeš da mi preporučiš neku prodavnicu ili sajt gde bih mogla da pronađem još nešto vezano za nju? Nemam baš uspeha sa pronalaženjem knjiga o njoj ili ukrasnih detalja koji su inspirisani njom. Hvala unapred. :-*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *