Search
Close this search box.

Glam Fashion Night – jedna od najlepših modnih večeri 2017. godine

Odavno se nisam radovala jednom modnom postu koliko ovom večerašnjem. Valjda je moje oduševljenje onim što sam imala prilike da vidim i čujem na Glam Fashion Night događaju, koji već u naslovu proglasih za jedan od najlepših modnih dođaja 2017. godine, prešlo i na fotografije, kolaže i reči koje pripremih za večerašnju objavu. I nemojte mi zameriti na pristrasnosti, ali kao večiti nostalgičar i melanholik ne mogu biti imuna na događaj koji je zamišljen i realizovan kao omaž prvoj modnoj reviji održanoj u Beogradu davne 1903. godine. Tada je kraljica Draga Mašin organizovala predstavljanje aktuelnih modnih kreacija u stilu prvih francuskih showroomov-a u kojima je bio običaj da šetnju manekenki prati i usmeno objašnjenje svakog od modela koji bi nosile. Upravo tako je izgledao i ovaj događaj, kroz koji nas je vodila Ana Sofrenović. Njen glas, blaga doza glume koja je tako lepo išla uz savršeno skrojen tekst, muzičke numere i ambijent Hotela Moskva, učinile su ovu reviju ne samo modnim događajem, već i kulturnim. I to je upravo ono što sam rekla Nenadu Radujeviću i ostatku tima Modnog studija ”Click”, dok sam njima i predstavnicima kompanije Huawei čestitala na ideji i realizaciji ovog specifičnog događaja.

Upravo zbog njegove specifičnosti poželeh da mu posvetim i kompletan post. Najpre kroz osvrt na outfit koji sam za to veče odabrala, a u kojem dominiraju H&M bodi-bluza i pantalone. Spoj koji takođe mogu nagraditi zvučnom titulom ”jedan od najdražih u 2017. godini”. Nakon fotografija mog outfita čeka vas i osvrt na sve prikazane kreacije koje potpisuje četrnaest eminentnih modnih dizajnera koji su bili deo ove revije. Nadam se da ćete uživati u ”listanju” ovog posta, a ako vam se nešto od prikazanih modela dopadne, znajte da se svaki može kupiti u prvom dizajnerskom Pop Up Store-u ”BFW Choice” u Rajićeva Shopping Centru, do 6. januara 2018. Uz ovu informaciju vas pozdravljam i prepuštam Jovaninim fotografijama. Kao i uvek, radujem se vašim reakcijama. Do idućeg posta. Vaša B.

nosim: bluza & pantalone: H&M, cipele: NINE WEST; torba: PARFOIS; minđuše: ZARA; prsten: RENAME.

——————————-

Prikazani modeli na Glam Fashion Night događaju

ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ

*ovaj post nije sponzorisan

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Pročitajte još

2 Responses

  1. Fotke su perfektne, Jovana u svom majstorskom stilu.. Bas mi se dopada kako ukombinujes nakit sa odecom i ta razlicitost u boji, obliku i materijalu aksesoara, a opet se sve tako savrseno uklapa. Mindjusice u slag na torti. Pantalone su lepe, kroj ti pristaje, samo mislim da bi ti jos bolje stajale da su od kukova bar malcice uze. U svakom slucaju.. Sjajno. Ti si primer kako jednostavni komadi imaju woow efekat, ako znas da izneses na pravi nacin! Ljubim te puno, draga.. I jedva cekam onaj autfit post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *