BDW pozadine za vaše uređaje – novembar 2022.

Dok se trudimo da uživamo u produženom miholjskom letu, istovremeno strepeći od nove sezone zagađenja, ne možemo da se otrgnemo utisku da vreme neshvatljivo brzo prolazi. Već smo na dva koraka od kraja ove godine, a imamo utisak da smo juče zakoračili u 2022.

Da bismo makar malo usporili vreme, obećali smo sebi da ćemo što češe i što posvećenije da uživamo u datom trenutku. Da ćemo zastati svaki put kad nam se pruži prilika, da ćemo duboko udahnuti, pogledati oko sebe i zahvaliti se na onome što nam je dato. Možda ćemo i zapisati koju reč zahvalnosti, ali i sećanja. Ako vreme juri, ne moramo i mi za njim. Svakako ćemo se na kraju stići, koliko god ono brzo bilo. Pravila životne igre su takva. 

Zato, pozivamo i vas da se priključite našem malom izazovu. Neka prvi potez u tom smeru budu naše nove pozadine. Iskoristite slobodan trenutak da odaberete omiljenu i da se divite novom ruhu svojih uređaja. To su te male stvari koje učine da postanemo svesniji lepote običnog trenutka. 

A kada sve to učinite, javite nam koje pozadine su vaši favoriti. Inače, sve ih potpisuje Teodora Savić, naša saradnica iz Novog Sada.

Neka ovaj novembar bude mesec predaha, harmonije, balansa i uživanja u trenutku. 

Do sledećeg, 

Vaš BDW tim

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Pročitajte još

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.