Avgustovski ”PurityBox”

I mada sam planirala da današnjim javljanjem nastavim seriju postova posvećenih našem odmoru u Sloveniji, rešila sam da realizaciju tih planove ostavim za sutra a da vas večeras upoznam sa sadržajem avgustovskog PurityBoxa. Ne bih toliko žurila da vas i u ovoj kutiji ne čeka originalno pakovanje savršenog i meni omiljenog proizvoda koji ovako naručen košta daleko jeftinije. A kako je već 16. avgust i kako se kutija može naručiti do 20. avgusta, reših da post o Piranu odložim za jedan dan i dam prednost PurityBoxu. Kada saznate o kom proizvodu je reč bićete mi zahvalni na ovakvoj odluci, sigurna sam.

Pogotovo ukoliko ste redovno pratili moje postove o beauty favoritima jer se upravo u jednom od njih našao proizvod o kojem je reč. U pitanju je neverovatno dobar

Keims Pure Revival regenerišući piling za telo

koji stiže u originalnom pakovanju od 225 ml, čija je cena 2,190 dinara. Kao što već rekoh u pomenutom postu, ovaj piling je zapravo snažan antioksidans ali i sredstvo za učvršćenje i regeneraciju kože. Njegovi specifični sastojci poput mimoze, crvenog čaja i ćilibara mu to omogućavaju. Kako ga koristim poprilično dugo i kako sam već načela drugo pakovanje, mogu sa sigurnošću da kažem da je u pitanju jedan od najboljih pilinga koje sam imala prilike da do sada probam. Zato od srca sve preporuke i savet da iskoristite ovu jedinstvenu priliku i uz avgustovski Box dobijete svoj piling skoro upola jeftinije.

Ali to neće biti sve što ćete naći u Purity kutiji. Tu je i full-size pakovanje

Sephora laka za nokte

u nijansi Satin Corset. Vrlo lepa i suptilna boja koja će sada odlično ići uz preplanuli ten ali i uz predstojeće jesenje outfit kombinacije. Zato ”palac gore” za ovaj neočekivani poklončić.

02

Tu su i tri tester-proizvoda, koja su po običaju količinski obimna. U ovoj kutiji to je posebno slučaj sa testerom broj 2 koji podrazumeva 30 ml

Nikel Royal Body mleka za telo sa matičnim mlečom,

koje je ujedno i kandidat za Grazia Beauty Awards 2015. Više o proizvodu možete pročitati OVDE a ja kažem da je reč o prijatnom i lakom mleku za telo, koje divno miriše, brzo se upija i ne ostavlja osećaj težine na koži, koji posebno smeta u letnjim danima.

Pored ovog testera tu su i dva od po 15 ml. Prvi odnosno tester broj 1 podrazumeva:

Keims Pure Revival kremu za ruke (original pakovanje 1,260 dinara)

koja, poput pomenutog pilinga, sadrži crveni čaj i mimozu te je odlična za regeneraciju kože.

I na kraju, treći tester sadrži:

Keims Sublime noćnu kremu (original pakovanje: 3,600 dinara),

koja je idealna za nešto stariju kožu s obzirom na to da u svom sadržaju kombinuje aktivne sastojke sastavljene od morske i biljne frakcije koja podmlađuje kožu, podiže njen tonus, vraća elastičnost i smanjuje bore. Što se mojih iskustava tiče, mogu reći da se krema nakon par nanošenja pokazala sasvim korektno. Koža ju je brzo upijala, nije bilo preteranog mašnjenje niti njome izazvanih bubuljica.

04a

I tu bi se spisak proizvoda koji stižu u ovomesečnoj Purity kutiji završio. Što se mene tiče i više nego dovoljno, posebno zbog orignalnog pakovanja pilinga (jednom kada ga budete isprobali razumećete zašto sam mu se ovoliko obradovala). Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa ovom kutijom ili PurityBox konceptom uopšte, stojim vam na raspolaganju. Do idućeg javljanja, najlepše vas pozdravljam. Vaša B.

photos by me
used camera: Canon EOS 6D, lens: 25 – 105 mm 4.
more informations: Canon Srbija
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *