B.U. & My Secret Mission

Analizirajući postove u 2015. godini, shvatila sam da se mali broj njih direktno tiče nešto mlađih čitatelja bloga (ovde prvenstveno mislim na one u tinejdžerskom uzrastu), koji neosporno čine jedan deo publike Brana’s Divine Worlda. Otud ideja da se u današnjem javljanju obratim upravo njima i to kroz predstavljanje nove kozmetičke linije za koju verujem da im u više pogleda može biti interesantna.

Naime, reč je o tek plasiranoj My Secret liniji brenda koji je obeležio moje tinejdžerske godine (i dalje čuvam nekoliko bočica njihovih toaletnih voda, jer me miris istih, i posle više od deset godina od korišćenja, vraća u neke od najlepših i najbezbrižnijih dana mog dosadašnjeg života). U pitanjuje brend B.U., koji se i dalje, baš kao i u periodu mojih adolescentskih dana, visoko kotira na listi brendova čiji je fokus kozmetika za mlade. Nova linija, pomenutog naziva My Secret, dokazuje da su i dalje na dobrom putu. Naime, reč je o proizvodima nežne, suptilne mirisne note koja poseduje pravu dozu nevine zavodljivosti i mističnosti. Ujedno, reč je o laganom mirisu koji će idealno doći tokom aktuelne prolećne sezone, bez obzira da li se odlučite za toaletnu vodu, dezodorans ili gel za tuširanje (ovaj poslednji pripada nizu savršenih B.U. gelova za tuširanje koje morate probati prvom prilikom, bez obzira kog ste doba i uzrasta!).

No, ovde se priča ne završava, već postaje još zanimljivija. Naime, My Secret liniju proizvoda prati interesantno takmičenje, simoblično nazvano My Secret Misson. U okviru Facebook aplikacije, kroz koju je i organizovano takmičenje, svoju ”tajnu misiju” mogu započeti sve devojčice i devojke između 13 i 25 godina. A misija podrazumeva ispomoć B.U. devojci, koje je u ljubavnoj dilemi te joj je potrebno nekoliko saveta. O kom tipu saveta je reč saznajte na OVOJ adresi, na kojoj se i nalaze uputstva za samo takmičenje. Misija je sačinjena od nekoliko faza i neophodno je da se svaka ispuni kako biste bili u konkurenciji za glavnu nagradu, koja podrazumeva stilizovanje i profesionalno fotografisanje sa pevačicom Sarom Jovanović, inače mojom dragom i dobrom prijateljicom.

Znajući sve ovo, rekla bih da je praznični vikend pred nama pravo vreme da sebe obradujete jednim od proizvoda iz My Secret kolekcije, ali i da svoje slobodno vreme iskoristite za učestvovanje u ovom preslatkom takmičenju. Ko zna, možda baš neka od vas bude i pobednica istog te se sa Sarom pojavi u magazinu ”Bravo”! Iz sve snage držim palčeve da tako i bude!

Onom zrelijem delu publike želim da maksimalno iskoriste predstojeći vikend, uživaju u istom, proslave praznike na najlepši mogući način, napune baterije i resetuju svoj um i telo. Spisak kojeg ću se i sam držati. A onda se ponovo družimo od ponedeljka i to kroz, kako stvari stoje, još jednu novu rubriku, u kojoj će sav fokus biti na mladim, talentovanim, domaćim umetnicima. No, o tome kada za to dođe vreme. Do tada, uživajte… I neka vam je srećan Uskrs! Vaša B.

Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

What To Do This Weekend?

first photo by Wildfox UK Volim da vas osluškujem. I da u...
Read More

5 Comments

 • Skoro sam stala u jednom hipermarketu i ponovo omirisala BU,kompletno sve što sam našla. Neverovatno, taj brend toliko napreduje i sve je bolji i bolji, a opet je pristupačan.Pa sam onda upoređivala onaj prvi plavo – žuti,sa ovim novim više ne znam koja je boja ili miks boja.Meni su oni svi kompletno lepi. Ne verujem da je nostalgija. I što se tiče dizajna, to tek zalužuje poseban pasus, ali nije red da komentar pretvaram u svoj mini-članak 🙂

  • Potpuno se slažem sa tobom, draga Majo! Kao što već rekoh, idealan brend za mlađu populaciju kako zbog preslatkog dizajna, samog proizvoda tako i cena. Inače, ja trenutno koristim dezodorans i gel za tuširanje iz kolekcije ”In action” i zaista sam oduševljena. Karakteriše ih divna, kremasta, mirisna nota pa mi svako novo korišćenje dođe kao malo uživanje. Ukoliko naiđeš na ove proizvode obavezno proveri o čemu je tačno reč. 🙂
   Veliki pozdrav!!!
   Brana

 • Super post! Ja sam samo devojcica i mozda se ne razumem toliko u sve ovo o cemu pises, ali bih volela da jednog dana budem kao ti, ozbiljna u poslu i uspesna. Obozavam te ♥

  • Ovo je verovatno jedan od najslađih komentara koje sam ikada dobila na blogu! 🙂
   Neizmerno hvala!!! Divna si! Ma predivna!
   Veeeeliki pozdrav šaljem!!!
   Brana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *