Omiljene nijanse lakova za nokte ove jeseni

Imam tu neku malu tradiciju da pred svaku novu sezonu sebe obradujem sa nekoliko novih boja lakova za nokte. Nikakav poseban razlog, samo tipična ženska opsesija lakovima. Ova jesen proteći će u znaku poprilično tamnih nijansi, sa iznenađenjem u vidu par svetlijih, i jednom tipičnom ženskom bojom u sredini. Max Factor je u mom slučaju uvek odličan izbor, a kako volim da se držim proverenih stvari, u istom smeru nastavljam i ove jeseni, tako najpre biram:
mmmmm
*133 energy azure, čiju nijansu, nažalost, fotografija nije uspela verno da prenese. Da, ona u sebi ima elemente tamno teget (koja dominira na fotografiji) ali je, zapravo, njen ljubičasti ton očaravajuć. Preliva se, dajući metalik efekat i otežavajući tačno definisanje nijanse. Kako volim tamne lakove i u dnevnim varijantama, ovaj biram za svaku priliku, i za svako doba dana.
kkkk
01,,,

*67 mango glint je jedna od onih nijansi za koje sam do juče mogla zakleti da ih nikada neću koristiti. Varijacije na temu narandžaste nikada nisam videla kao sebi bliske, kako u pogledu lakova, tako i u pogledu karmina i sjajeva za usne. Upravo me je trend narandžastih karmina, o kojem ću uskoro pisati, naterao da u obzir uzmem i jedan narandžasti lak. Doduše, radi se o vrlo suptilnoj narandžastoj, idealnoj za dnevne poslovne varijante.

02
jjjj
*49 Fuchsia Salsa je nešto poput daška leta u tmurnim jesenjim danima. Doduše, njena ciklama nota daje čitavoj priči jedan ozbiljniji ton, tako da je ipak reč o pravoj jesenjoj nijansi, koja će osvežiti svaku vaš outfit.
lllll
03
jjjj
*51 Purple Twilight i evo nas ponovo na terenu ljubičaste. Ovog puta u pitanju je jedna klasična varijanta u nešto tamnijoj nijansi. Zašto baš ljubičasta? Zato što poseban razog nije potreban.kkk

04

*62 coconut gold i na kraju još jedna potpuno netipčna nijansa za mene. Svetle lakove nisam preferirala, usled utiska da mi ruke izgledaju porpilično bledo sa njima na noktima. Ipak, nešto se u meni prelomilo, i najednom svetle lakove vidim kao vrlo prefinjene, nežne i elegantne, idealne za varijante kada upravo takav utisak želite da ostavite.
llll
05a
kkkk
Sigurna sam da će se sa nastavkom jeseni moja lista omiljenih boja proširiti, stoga ukoliko imate svoje favorite, volela bih da ih preporučite, kako meni, tako i svim ostalim čitateljkama.Takođe, iskreno se nadam se ćete među mojom listom naći nešto skladno vašem senzibilitetu. Do idućeg posta, ostanite mi dobro. Vaša B.
 
Tags from the story
, ,
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Darko Kostic S/S 2013

    U renoviranom prostoru Jugoslovenske kinoteke (već osvedeočenom kao idealna scenografija...
Read More

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *