New Hair Color + New Look For This Week

28

 

Nakon mnogo pitanja na temu farbe koju koristim za kosu, rešila sam da u današnjem postu podelim sa vama najnovije informacije na ovu temu. Već znate da sam svoju frizuru u potpunosti prepustila sjajnoj Tijani iz Artego Hair salona (više u OVOM postu!). Na njen predlog odlučila sam se i za Artego boje za kosu. U pitanju je najtamnija nijansa smeđe, postignuta mešanjem dveju boja čije brojeve možete videti na fotografijama ispod. Moram istaći da sam prezadovoljna koliko rezultat prirodno izgleda, iako na fotografijama i pod neonskim svetlom dobija veštački izgled. Ono što mi je posebno značajno jeste da nakon farbanja nisam imala nikakavu reakciju na temenu glave, što je često umeo da bude slučaj sa drugim profesionalnim proizvodima. Dakle, blaga je i ne irtira.
Uz farbanje, red je došao i na redovno mesečno šišanje. Ovog puta, Tijana se poigrala sa mojim razdeljkom, premestivši ga sa leve na desnu stranu. Ostavila je nešto više dužine u odnosu na prošli put, uz stanjene krajeve. Rezultat je pred vama. Kako vam se dopada ova verzija?
Ono što mi je uvek posebno zadovoljstvo da istaknem jeste da svi moji čitaoci imaju specijalan popust u Artego Har studiju, od čak 50%. Sve što je potrebno jeste da se prilikom zakazivanja i samog odlaska pozovete na moj blog. Ukoliko vas zanimaju cene ili bilo koji drugi detalj u vezi sa tretmanima u salonu, slobodno mi se javite na neki od mejlova. Ističem još jednom, zadovoljstvo mi je da možete da dobijete fantastičan tretman, da budete u genijalnim rukama, i sve to uz sasvim skromne novčane cifre. Za sva druga pitanja, ali i vaše reakcije na ovu malu novinu kada je frizura u pitanju, komentari su vaši. Do idućeg posta, najsrdačniji pozdrav za sve! Vaša B.
After so many questions about my hair color, I decided to share the newest information about it. In THIS post I told you about Tijana, the amazing girl who is taking care of my hair. At her proposition, I decided to try Artego hair color. And I must say that I am very satisfied. First of all, the color looks so natural. The second important thing is that I didn’t have any reactions after the treatment, which was one of my biggest problems with hair-coloring. After the new color, Tijana decided to try a new look. How do you like it? Until the next post, greetings to all! Yours, B.

 

11

10
13
12
17
14
19
20
21
15
18
23
24
25
27
34
33
26
31
…veliko hvala Banetu na fotografijama! 🙂
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Novo u Septembru: Obuća

AmiClubWear baletanke Skoro dva meseca od poslednjeg posta ovog tipa, osvrnuću se...
Read More

38 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *