PurityBox & Brana’s Divine World – Novogodišnji Box

Kada u jednom projektu dobijete priliku da objednite ljubav prema prirodonoj kozmetici, PurityBox platformi, praznicima i darovanju povodom istih, nemoguće je da se ne osetite zadovoljno, počastvovano, ushićeno i inspirisano. Makar je tako u mom slučaju. Otud je projekat osmišljavanja novogodišnjeg izdanja PurityBoxa za mene predstavljalo neverovatno zadovoljstvo i čast. Jer, divno je kada neko ima toliko poverenje u vaš izbor i sud te vam da potpuno odrešene ruke da njegov proizvod u određenom periodu prisvojite i oblikujete prema svojoj zamisli. Zato, pre nego napišem više o svemu, moram da se od srca zahvalim predivnom timu PurityBoxa koji mi je omogućio da u najlepšem periodu godine budem njihov gost i da zajedničkim snagama započnemo jednu divnu priču.

Naime, PurityBox tim pružio mi je priliku da samostalno odaberem sadržaj novogodišnjeg boxa ali i osmislim njegov dizajn. Kao višemesečni korisnik Purity usluge, o kojoj ste mogli da čitate u više navrata na blogu, bila sam oduševljena predlogom i mogućnošću da na ovaj način sa vama podelim svoje favorite, kako kozmetičke tako i neke potpuno drugačije. Ideja je bilo pregršt, trebalo je samo izabrati najbolje.

01

Prva i osnovna ticala se dizajna kutije za koji sam od prvog momenta znala da će biti zadužena Ana Babić, devojka koja stoji iza brenda Škrabac. Kako izuzetno volim njen rad, znala sam da će uspeti da na najbolji mogući način realizuje moju ideju. A ona je podrazumevala prikaz elemenata koji povezuju Brana’s Divine World i PurityBox ali i prikaz praznične atmosfere. Kako sam i očekivala, Ana je na najkreativniji mogući način uspela da objedini sve moje zamisli i ideje, svemu dajući svoj prepoznatljivi ”Škrabac” pečat. Uspela je čak i mene da ilustruje i da mi nabaci poprilično netipičan izgled koji podrazumeva rogiće irvasa i praznični džemper 🙂  Ali ne bih vam otkrivala ništa više od toga, kako bi i sam izgled kutije bio iznenađenje za vas.

Neću vam oktrivati ni sadržaj moje kratke poruke koju ćete prvu ugledati kada otvorite svoju kutiju, ali ću vam sa zadovoljstvom otkriti koje sam to proizvode odabrala za vas. Zašto? Jer, za razliku od drugih platformi ovog tipa, PurityBox pruža mogućnost da unapred saznate šta vas to čeka u novom boxu, što je, rekla bih, veliki plus i značajna povoljnost. Stoga, počnimo.


03a
09

Najponosnija sam na činjenicu da kutija sadrži originalno pakovanje od 125 ml Nikeolovog tonika sa matičnim ćelijama alpske ruže, koji je jedan od najkvalitetnijih proizvoda ovog tipa koje sam do sada imala prilike da isprobam. Izuzetno osvežava, štiti kožu od prvih znakova starosti, obnovlja epidermis, zadržava vlagu, zbog čega izuzetno prija kao korak između umivanja i nanošenja kreme (o čemu ste već mogli da čitate na mom blogu u okviru OVOG posta). Činjenica da ovo pakovanje košta 4.040 dinara, što je nekoliko puta skuplje od celokušnog novogodišnjeg boxa, posebno je važna za mene, jer sam na ovaj način uspela da za sve vas učinim dostupnijim jedan poprilično skup ali izuzetno kvalitetan proizvod.

04

Od istog proizvođača stiže nam i orignalno pakovanje predivnog balzama za usne sa vanilom. Kako sam višegodišnji zavisnik od ovakvih proizvoda, mogu slobodno i neskromno reći da sebe smatram popriličnim stručnjakom za procenu njihovog kvaliteta 🙂 Činjenica da mi je ovo jedan od omiljenih balzama ikada, trebalo bi dosta toga da vam kaže. Inače, sadrži ricinus, slatku pomorandžu, vanilu i vitamin E i potpuno je bez konzervansa. Dakle, bilo je mnogo razloga da se upravo ovaj proizvod nađe u novogodišnjem boxu.

06a

Pored dva proizvoda u originalnim pakovanjima stižu i dva uzorka i ponovo su po sredi moji favorti. Prvi tester sadrži 30 ml pilinga o kojem sam i više navrata pisala na blogu, a reč je o Keims pilingu iz kolekcije Pure Revival, koji sadrži crveni čaj, mimozu, ćilibar, seme šipka, vitamin C, zbog čega je fantastričan antioksidans ali fenomenalno sredstvo za regeneraciju kože, dubinsko čišćenje i borbu protiv prvih znakova starosti.

Iz iste kolekcije stiže drugi uzorak i još jedan od mojih favorita. Reč je o Keims gelu za umivanje, koji baš kao i piling, sadrži crveni čaj i mimozu otud ponovo pričamo o sjajnom antioksidansu i sredstvu za uklanjanje nečistoća ali i za učvršćivanje kože. Idealan je za večernje umivanje jer sastojci od kojih je sačinjen najbolje reaguju u noćnom periodu. Dakle, iako su testeri u pitanju sigurna sam da ćete imati vremena da se lično uverite zašto sam upravo njih odabrala.


12

A činjenica je da sam svaki od proizvoda vrlo pažljivo birala ne bih li pogodila potrebe što većeg broja vas i ne bih li vam omogućila da isprobate što više izvrsnih preparata.

Međutim, pored kozmetičkog momenta, PurityBox je poznat još po jednoj stavki, a to su lifestyle detalji koji prate proizvode za negu tela i lica. Niame, u Purity kutijama obavezno se nađe po koji detalj koji nema veze sa kozmetikom ali koji je podjednako koristan i simpatičan. Upravo u te svrhe odabrala sam sledeća tri komada:

”Uređeni haos” To Do listu, jer je period novogodišnjih praznika ujedno i period kada mnogo toga pamtimo i planiramo; od banalnih aktivnosti kakve su kupovina poklona za nama najbliže i pakovanje za novogodišnje putovanje, do onih krupnijih, životnih stavki kakave su novogodišnje odluke i ciljevi;

olovka da se sve te liste ispišu, ali i da se popune čestitke koje prate poklone ili pak one klasične novogodišnje razglednice koje ćemo posle ko zna koliko godina ponovo poslati baš za ovu Novu;

-i ukras za jelku, jednostavnog oblika, boje i dizajna i baš zato posebno šarmantan; način da vam ovaj box učinimo istinski prazničnim i novogodišnjim.

08 13 0705

Ujedno, cilj nam je bio da vas istinski orbadujemo celokupnim sadržajem i omogućimo vam da za sitne novce dobijete jedan zaista kvalitetan sadržaj u kojem ćete uživati mnogo meseci nakon Nove. Ukoliko uspemo u tome biće to za mene najlepši novogodišnji poklon.

A kada smo već kod poklona naravno da sam spremila i nekoliko kutijica u tu svrhu. Preciznije, tri! Sve što je potrebno da uradite kako biste ih osvojili jeste sledeće:

  1. zapratite moj YouTube kanal OVDE
  2. lajkujte Facebook stranicu PurityBoxa OVDE
  3. ostavite komentar na ovaj post i u njemu mi napišite kojem proizvodu iz novogodišnje kutije se najviše radujete; ujedno, ostavite mi mejl na koji bih mogla da vas kontaktiram ukoliko osvojite nagradu.

Igraćemo se do ponedeljka zato požurite jer imate samo tri dana kako biste učestvovali.

Ukoliko ste već naručili svoju kutiju nije kasno da se uključite u jednu drugu nagradnu igru koja ima veze sa Instagramom. Naime, sve što je potrebno jeste da fotografišete svoj novogodišnji PurityBox, i da u opisu fotografije dodate sledeće haštagove: #mojpuritybox #puritybox i #branasdivineworld. Najlepšu fotografiju lično ću odabrati i pobednik će osvojiti besplatnu članarinu za februar. Ta nagrada igra trajaće sve do 10. januara.

14

Dakle, mnogo je razloga da novogodišnji Box stavite na svoju šoping listu. Ne bih vas ovoliko ubeđivala da nisam sgiurna da ćete svakako biti na dobitku. Zato, ne propustite ovu šansu!

A ja čekam sve vaše utiske u komentarima. Do idućeg posta, budite mi pozdravljeni!

photos by me
camera used: Canon EOS 6D, lens: 25 – 105 mm, f4.
more information: Canon Srbija
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Go Forth – Levi’s Campaign in Belgrade

Šta se dobija kada povežete jedan od najpopularnijih i najstarijih jeans brendova...
Read More

148 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *