Scholl Giveaway

Odavno se nismo nagrađivali te mi je posebno drago što vas ove srede mogu obradovati sjajnim poklonima. U pitanju je proizvod o kojem ste već imali prilike da čitate na mom blogu i za koji ste pokazale veliko interesovanje, te eto razloga više da vas upravo njime darujem. Reč je o Scholl elektronskoj turpiji o kojoj sam više rekla u postu posvećenom omiljenim prooizvodima za pedikir i manikir i koja se pokazala kao savršeno rešenje za sve one dame koje bi da redovno vode računa o svojim stopalima a bez odlaska kozmetičaru i bez plaćanja tretmana. Koristi se vrlo lako i u samo nekoliko minuta možete se osloboditi zadebljale kože na vašim stopalima, s tim da je bitno koristiti je obazrivo i ne tretirati kožu previše dugo i previše agresivno. Dakle, po 3-4 sekunde po predelu stopala biće dovoljno.

A da biste učestvovali u današnjem nagrađivanju i tokom predstojećeg leta sebi obezbedili lepa i negovana stopala, sve što je potrebno da uradite je sledeće:

1. lajkujte Facebook stranicu Scholl Srbija OVDE;

2. lajkujte Facebook stranicu mog bloga OVDE;

3. ostavite komentar na ovaj post sa vašim mejlom i imenom FB profila.

Igramo se do sledeće srede kada ću objaviti imena dobitnica. Biće ih inače tri i svaka će dobiti po turpiju i jedan refill.

Srećno svima!!!

Do idućeg javljanja, najsrdačnije vas pozdravljam! Vaša B.

P.S. Nagrađivanje je otvoreno samo za učesnike sa prebivalištem u Srbiji.

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

283 Comments

Leave a Reply

Enter the number *