Sunday Micro Trend: Orange Lipstick

Prvim listanjem ovonedeljnog ”Microtrend posta” uverićete se da je i vizuelno i koncepcijski drugačiji od pretodnih. Sve zahvaljujući ideji divne Jelene Ljubenović-Golubović, brend menadžerke kozmetičkog brenda Gosh, da uz profesionalnu pomoć njihove divne šminkerke Sonje Arnautović i celokupnog Gosh asortimana, isprobam trenutno svoj omiljeni makeup trend. Sa moje strane nije bilo ni trenutka dvoumljenja. Znala sam da to mora biti trend nošenja narandžastog karmina, na koji sam pala još pre nešto jače od mesec dana. Upravo u trenutku kada sam se ponovo vratila među crnke, i kada su mi specifične nijanse karmina daleko bolje stajale, no uz plavu kosu.

Bojala sam se jedino nijanse svog tena i njegove kombinacije sa narandžastim tonom na usnama. Ispostavilo se da i taj spoj sasvim fino izgleda, i da je za razliku od spoja sa crvenim karminom, daleko prilagodljiviji neformalnijim, dnevnim varijantama. Upravo je ta karakteristika ovog trenda i razlog moje težnje da ga sa vama podelim. Pogotovo ukoliko želite da proces svog šminkanja svedete na što kraći vremenski period. Jer uz narandžasti karmin, sve što vam je potrebno jeste kvalitetno naneta podloga, malo krejona ili ajlajnera i malo maskare. Sve ostalo bilo bi suvišno.

Upravo se tim receptom vodila i Sonja, koja je narandžasti karmin, inače u savršenoj Flirty Orange nijansi, propratila tankom krejon linijom iznad gornjeg kapka, i pažljivo nanetom maskarom. Čak ni rumenilo nije bilo intenzivno, jer je sav akcenta stavljen na usne. Kranji rezultat, koji ćete videti na fotografijama koje slede, predstavlja jedan od meni dražih makeup izgleda, koji je ponovo potvrdio moje oduševljenje Gosh kozmetikom. I ne, ne zato što imam divnu saradnju sa pomenutom Jelenom, već zato što je u pitanju zaista odličan makeup brend, sa vrlo povoljnim cenama, što se uvek može uzeti samo kao veliki plus.

I kao što već rekoh. Ovo je jedna od sjajnih makeup varijanti za svakodnevne priike i momente kada svoju pojavu želite da začinite netipičnim detaljem. Ujedno,  savršen je i za veče, i za elegantne i glamurozne prigodbe, jer je sam po sebi specifičan. Dakle, sve je na vama i vašoj odvažnosti, da sebi priuštite svoj  ”narandžasti” momenat . Ja lično ne vidim nijedan razlog da to što skorije ne učinite. A onda javite svoje utiske. Ili ako ste se već odvažili na ovaj korak, napišite svoje iskustvo. I naravno, svoje predloge na račun idealnog narandžastog karmina. Do idućeg posta, ostanite mi nasmejani… Vaša B.

0203051306090708121015

ph. by Nikola Ilić (Sol produkcija)

Spisak svih korišćenih proizvoda
1. X-Ceptional Wear tečni puder u nijansi 12 Natural
2. Smookey Eye olovka za oči
3. Base Fixante baza za usne u nijansi 001 Matt
4. CC krema
5. Click and Conceal korektor u nijansi Light
6. Click and Conceal korektor protiv crvenila
7.  Olovka za usne
8.  Senke za oči za Smookey Eye efekat
9.  Prajmer Velvet Touch
10. Maskara Vonde Volum
11.  Velvet Touch karmin u nijansi Flirty Touch
12. Bronzing Shimmer puder

Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Favorites Returning…

Bio je tačno 3. april, sećam se po POSTU objavljenog tog dana,...
Read More

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *