U boji narandže…

Kako se subota prosto sama nametnuela kao dan za rubriku ”Nail polish of the day”, nastavljamo u istom ritmu. Danas za vas i vaše noktiće top među top trendi bojama! Ovo će očigledno biti godina narandžaste i to ne one u jesenjim nijansama, koja je rezervisane za drugi, hladniji, deo godine, već upravo one u tonovima julskih zalazaka sunca. Znači more, leto i narandžasto!
Da, da napolju se i dalje sve beli ali to je nije pravi razlog da i danas ne glumimo dodole devojke, samo umesto kiše prizivamo sunce, i to čime nego svojom narandžastim noktićima. Ko zna, možda i upali!;) Uglavnom, YSL je još prošle godine izbacio ovu fantastičnu boju i nazvao je Ultra Orange. Kako je cena istog nekih 2500 RSD, dajem vam i nešto pristupačnije alternative. Najpre Rimmel Lycra Pro linija i nijansa Orange Bliss 440, sa jako dobrom četkicom za nanošenje. Tu je i Max Factor-ova kolekcija mini lakova među kojima je svoje mesto našla i nijansa Brigt Orange 25. Nezaobilazni OPI lakovi u nijansi Atomic Orange NLB39. I na kraju najpristupačnija varijanta Flormar-ova nijansa 401.
Za kraj za vas jedan superslatki crtež sa sjajnog sajta doitinparis.com! Klik na sličicu i pogledajte kako to Parižanke rade. A od mene jedan veliki narandžasti pozdrav! Uživajte u suboti!

 

 
Tags from the story
, , , , ,
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Priča u camel tonovima

I, konačno! Posle višemesečne, nesupešne potrage za dovoljno udobnim, lepo skrojenim i...
Read More

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *