Follow me…

Iako se skoro pa svakodnevno družimo na Divine World adresi, želela sam da vas na kratko podsetim na još neke od zanimljivih sajtova na kojima redovno, u okviru svojih profila, updateujem informacije u vezi sa blogom i modom. Na nekima  od njih (konkretno mislim na Chicisimo i Chictopia) bila sam aktivna i pre pokretanja svog ”Božanstvenog sveta mode’‘ te su stoga, upravo te stranice, možda i najzaslužnije za onaj presudni korak ka stvaranju sopstvenog modnog online kutka. Pored pomenutih stranica, postajem sve veći Pinterest zavisnik, i konačno imam svoj mali online ”spomenar” u koji uvrštavam sve one, za moj pojam inspirativne, segmente života i umetnosti. Kao što vidite, radi se o vrlo lako savladivim i po sadržaju vrlo pitkim stranicama, idealnim za one kratke predahe u pauzi od posla, učenja ili bilo kojih trećih obaveza.  Ukoliko ste i sami članovi pomenutih sajtova, ili planirate da isto postanete, evo kako me možete pratiti:

Although we are meeting almost every day at Divine World, I wanted to briefly remind you of some of the interesting sites where, as part my profiles, I am regularly updating information related to the blog and fashion. On some of them (specifically Chictopia and Chicisimo) I was active before the ”birth” of my ”Divine world of fashion” and therefore, these very pages, are perhaps most responsible for the crucial step of creating my own online fashion corner. Aside from mentioned pages, I became more and more addicted to Pinterest, so I finally have my own little online ”scrapbook” in which I am keeping all those inspiring segments of the life and art. As you can see, these pages are ideal for those short breaks from work, studying or any other obligations. If you are also members of those sites, or you are planning to become, here’s how you can follow me:

Pinterest > find me HERE

 

Pintarest

 

Chictopia > find me HERE

 

Chictopia

 

Chicisimo > find me HERE

 

Chicisimo

 

Ukoliko pak niste ljubitelj zanimacija ovog tipa, uvek me možete pratiti na:
Facebook stranici bloga, na mom twitter ili instagram profilu!
Do susreta na nekom od pomenutih online kutaka… Vaša B.
But if you’re not a fan of this type of pages, you can always follow me on:
Facebook page, twitter or on my instagram profiles!
Until the next post…Yours, B.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

12 Responses

 1. Brano, super si ti, ali idi malo zivi covece!!!
  Pisi, budi kreativna, budi novinar. Ima te, ima svuda Brano,ali 2d, na slikama. Novinar se izrazava recima a ne bojom. Pisanje na ovakvim stranama ne smatram nekom mustrom.
  Gledam sve ove stranice koje si okacila , ciji si i ti deo i razmisljam kako je podosta vremena potrebno UPLOAD-ovati nove i nove OUTFIT-ove na novim i nivim stranama. I posle vracati se na njih svakodnevno, proveravati broj like-ova, pozitivnih komantara…pitam se: Čemu? Hranis svoju sujetu? I to je ok. Hocu samo da kazem, raslinjujes se, nepotrebno.
  Volela bih da procitam neki ozbiljniji tekst od tebe, ti biras temu, ali naravno, ne ovde.Ipak si neki novinar, ne?
  Do nekog drugacijeg citanja…
  Pozdrav.

  1. Hehe zanimljivo mi je sto poruku ”idi zivi malo” citam u trenutku dok mi se oci sklapaju od umora, smeha, plivanja, nesto pica i mnogo hrane i dvanaest sati provedenih sa najblizim prijateljima 🙂 No, dobro svako ima pravo na svoj stav i dusebriznost! 🙂
   Na pomenutim stranama provedem ukupno 10 minuta dnevno, jer likeove i komentare ne proveravam, a i na kraju krajeva da provedem i vise, rekla bih da je to iskljucivo moj izbor i moja stvar.
   Kako sam za sada vrlo zadovoljna ucinkom svog ”raslinjavanja”, nista ozbiljnije nije u planu. Ipak sam odlucila da vise budem blogerka no novinar 🙂
   Hvala na sugestiji i javljanju!
   Sve najbolje! :)))

  2. Super B, drago mi je da uzivas. Kao sto rekoh, tvoj je izbor i nemam problem sa tim. Ne bih samo da me pogresno shvatis.Interesovalo me je tvoje gledanje na ovaj svet blogova tj. tvoj koncept istog. Ako je relaksacija, OK. Ako imas nesto da podelis sa drugima,OK. Ali sad posmatram sa one profesionalne strane: Da li i kakvu korist imas od istih? Reklama za tvoje dalje razvijanje u novinara? Kontakti za dalju karijeru? Sta? Znam da nije lako biti novinar u ovoj zemlji, tj. baviti se istim( mislim na neki placen posao, zato sam vise mislila sta inace radis i da li radis sem ovoga?
   Pozdrav.

  3. Svoja prva angažovanja kao novinar, nisam dobila ni preko fakulteta, veza, poznanstava ili nečeg četvrtog, već preko bloga. Zahvaljujući istom godinu dana bila sam deo tri magazina (jednog online, dva štampana), učila i pekla svoj ”zanat”, sticala prijatelje iz struke, širila krug kontakata. Nažalost, stanje medija u Srbiji je žalosno, te je od pomenuta tri magazina opstao samo jedan. Međutim, usledio je rad za još jedan portal i još jedan štampani magazin. Ima li potrebe da kažem da je i u ovim slučajevima pokretač cele priče bio blog. Danas, znam sa sigurnošću da je jedna od najboljih odluka u mom profesionalnom životu bilo pokretanje ove stranice. To što su se stvari pokrenule više u korist bloga nego novinarstva (konkretno mislim na finansijksu dobit) to je pitanje daleko šireg obima, nego što bi ova naša mala diskusija mogla da obuhvati. Ali kao što rekoh, ne žalim se…Ni najmanje!Već radim vredno i ubiram pozitivno iz tog rada…
   Eto, to bi ukrtako bilo to…
   Ukoliko te još nešto zanima, tu sam 🙂
   Pozdrav!!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *