Brana’s Divine World – WEB TOP 50 in Serbia

Lepe vesti postanu još lepše kada imate sa kim da ih podelite. Otud i moja velika želja da jednu od najlepših vesti u  3 godine i 3 meseca dugoj istoriji mog blogovanja, upravo podelim sa vama. Pogotovo jer ste vi jedna od najbitnijih stavki ovog bloga.

Reč je o posebnom priznanju. Onom koje je moj blog svrstalo u 50 najboljih sajtova i 5 najboljih blogova (jedini modni & lifestyle) domaćeg web neba u 2013. godini.  Priznanje je stiglo od strane PC PRESS časopisa za profesionalnu primenu računara, a u okviru sedamnaest godina duge tradicionalne akcije odabira najboljih sajtova na domaćoj web sceni.

Sam pogled na spisak preostalih odabranih sajtova za mene je već bila ogromna satisfakcija. Naći se u društvu takvih web giganta, bila je i više nego čast. Ne mislim samo na papiru, već i uživo  tokom jučerašnje dodele nagrada u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

Zaista, reč je o ogromnoj potvrdi da sam na pravom putu. Na šta vama posebno zahvaljujem, jer ste dobrim delom vi taj put oblikovali.

Stoga, hvala vam! I hvala ljudima iz PC PRESS magazina koji su u mom blogu prepoznali potencijal.

Potrudiću se da ukazano poverenje i jednih i drugih ne izneverim.

Do idućeg posta…Vaša B.

010206030407

Tags from the story
,
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Preuređenje spavaće sobe + Room Tour (Video)

Od 2008. godine, kada sam se uselila u svoj današnji dom, nekada...
Read More

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *