H&M Home je stigao u Srbiju: Evo šta mi izdvajamo iz ponude

Spremni ste za pravu malu eksploziju šik vaza, svećnjaka i jastučića? H&M Home je konačno stigao u Srbiju! Sve vas čeka na samo par klikova putem mobilne aplikacije ili sajta. Novitet je i to što će H&M Home imati i sopstvene radnje, pa ćete putem aplikacije moći da vidite šta je dostupno online, a šta možete da pazarite i po prodavnicama.

Zbog čega smo tačno toliko euforični?

Za razliku od drugih zemalja, H&M u Srbiji, iako godinama prisutan, sve ovo vreme nije nudio opciju za online kupovinu, a sajt na srpskom nije imao sadržaja. Pre nekoliko dana i to se konačno promenilo. Ne samo da nam je dostupna online kupovina garderobe i obuće, već i nama najdražeg Home dela. 

H&M Home dakle nije bez razloga dočekan sa ovacijama i pompom. Osim po odeći, H&M je poznat i po bogatoj ponudi must have dekorativnih komada jasnih linija, sofisticiranog dizajna, vanvremenskih boja i tekstura. Sve što je potrebno da očas posla oplemenite i ulepšate dom po uzoru na one svetske i, što je najbitnije, po više nego pristupačnim cenama (ne zaboravite da na iste imate 20% popusta ukoliko svoj nalog i prvu kupovinu obavite do 20. novembra).

Ako do sada niste imali priliku da se detaljnije upoznate sa ponudom, smestite se udobno, pa da vam predstavimo H&M Home komade koje vredi imati. Neka vam aplikacija bude otvorena pa da odmah sačuvate svoje favorite (klik na svaku od fotografija odvešće vas direktno na stranicu sa proizvodom). 

Efektni dekorativni komadi

Ako ste kao i mi  ljubitelji lepih home decor profila na TikTok-u, onda ste sigurno nailazili na brojne komade upravo brenda H&M Home za koje ste pomislili: ”Bože, koliko ovo skupo izgleda”. U tome i jeste trik! Vođeni premisom da je više manje, kreatori komada koje prodaje H&M Home vam nude vaze koje samostalno mogu da pokupe svu slavu na stočiću, činiju kojoj ne treba voće da bi izgledala svetski i svećnjake koje ne morate da lovite na buvljaku kako bi odavali makar neku vrednost. 

Drugim rečima, komadi ovog brenda se prave uzimajući u obzir boje i materijale koji su uvek u trendu (keramika, mermer, drvo, metal) sa ciljem da lepotu u malom učine dostupnom što većem broju ljudi. Ili da pak omoguće stilizovan i sofisticiran dom uz mali budžet. 

Oni komadi koje smo mi za ovu priliku izdvojili jesu diskretni stalak za knjige klasičnog stila od lakiranog medijapana (u ponudi imate i one izrađene od metala u crnoj i zlatnoj nijansi), zatim vaza od izbrazdanog stakla, ali i velika glazirana keramička vaza nežnog, nepravilnog oblika, sa dva kraka različitih širina i sa njom u kompletu asimetrično ogledalo u bež nijansi (u ponudi je i crno). 

Coffee table knjige

Novo u ponudi brenda H&M Home su i popularne coffee table knjige, inspirativne knjige estetski privlačanog sadržaja i lepo dizajniranih korica, koje osim što mogu da krase police i ormane, idealne su i za postavku na stočiću. 

Po uzoru na već prihvaćenu hugge skandinavsku literaturu, H&M je odlučio da proslavljenim blogerkama i zvezdama Instagrama, Rini Sajmon i Rebeki Loson, omogući da u svom izdanju posavetuju čitaoce kako da koristeći skandinavske elemente kreiraju topli, opušteni i primamljiv enterijer. 

Lepo za prelistati, a još lepše i za pokloniti nekome, zar ne? Naša topla preporuka definitivno!

Jastučići za sve stilove 

Najbolja stvar u vezi sa jastucima i jastučnicama jeste to što se wow efekat lako može postići i sa jastučnicom od 300 i sa onom od 3000 dinara. I jedne i druge naći ćete u aktuelnoj H&M ponudi.

Takođe, odlično je što je stilski izbor šarenolik pa lako možete napraviti kombinaciju koja odgovara vašem enterijeru. 

No, ako biste želeli kombinaciju koja zaobilazi sve trendove, birajte jastučnice različitih struktura, materijala i oblika, a sličnih ili kompatibilnih tonova. Na primer, mi preporučujemo da ove sezone kombinujte toplu braon sa bež i sivom, a mešajte krzno, pamuk i print.

Gallery wall u par klikova 

Apstrakcije, akti, cvetni motivi, motivacione poruke, geometrijski oblici – svi sastavni delovi odlične zidne postavke su tu. Na vama je samo da ispoštujete svaki element. Koji god motiv da odaberete, vodite se da je više manje i da jednostavna linija nekad ima jači efekat od motiva bogatog bojama. Evo kako bi izgledao naš predlog galerije za dnevnu sobu.

Šik odlaganje

Nema tog haosa koji korpa ili kutija ne mogu da savladaju. Što ih je više, to bolje. A ukoliko su još i na oko lepe, imate dobitnu kombinaciju od koje nema više glavobolje zbog nereda. Bilo da vam treba za savladavanje dečijih igračaka ili raznih sitnica sa polica i fioka, H&M Home ima jedan od najlepših asortimana povoljnih kutija i korpi. 

Materijali koji grle 

Bilo da je reč o posteljini, pokrivačima ili pak ćebadima, H&M Home zadovoljava šarenolike ukuse, ali najpre obezbeđuje udobnost i lep dizajn. Naš predlog su pokrivači od tople i mekane kombinacije vune, uz posteljinu od muslina, mada smo se zaljubili i u crno-belu posteljinu od egipatskog pamuka. 

Nijedna prostorija nije kompletna bez tepiha

Vuneni, od jute, vintage i neutralni, tepisi su onaj neophodni finiš koji uspeva da zaokruži i utopli bilo koji enterijer. H&M Home ima odličan izbor modernih vunenih tepiha i tepiha od jute koji se najčešće viđaju u modernim bež i neutralnim enterijerima.  

Prednost njihove ponude su i tepisi različitih oblika i veličina što osim osim lepote ima i praktičnu stranu.

Takođe, našu pažnju su privkli podmetači za jelke koji u predtojećem prazničnom periodu mogu da budu i te kako korisni. 

Lista bi mogla da ide u nedogled, a nažalost H&M ima ograničen prostor za naše želje. U jednom momentu više neće dozvoliti čuvanje favorita. Ali i to je u redu. Sačuvajte linkove u bookmarku u vašem pretraživaču.

Nadamo se da ste uživali i da već imate neke svoje favorite. Javite nam koji su. 

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Pročitajte još

Leave a Reply

Your email address will not be published.