Kako da napravite svoj galerijski zid

Za one koji su redovno uz moje profile na društvenim mrežama (prvenstveno mislim na Facebook stranicu bloga, Instagram profil i moj Viber Public Chat) neće biti novost da je skoro u okviru emisije ”Tako stoje stvari”, koja se svakodnevno prikazuje na Prvom programu RTS-a, prikazan moj prvi prilog posvećen uređenju enterijera. Konkretno u ovome sam govorila o uređenju galerijskog zida. Ovo je početak jedne lepe priče sjajnog tima koji čini novinarka Olivera Perkovski, dizajnerka i arhitektica Marela Aćimović Vukšić i moja malenkost.  Za sada, naši prilozi će biti emitovani svakog petka u okviru ove emsije i rubrike o uređenju enterijera i iskreno se nadam da ćete u njima uživati. Ako ne uživo, uz samu emisiju, onda ovako posredno, preko mojih objava.

Da, danas sa vama delim pomenuti prilog u okviru kojeg ćete čuti moje savete kako da i vi napravite svoj ”galerijski zid”. Kao primere pokazala sam dva galerijska zida u svom domu, čije fotografije delim i u ovom postu. Potrudila sam se da vam što detaljnije i preciznije približim ovaj aktuelni trend, te da vas inspirišem da i sami napravite nešto slično u svom domu.

Ukoliko nakon odgledanog videa bude dodatnih pitanja, dilema ili nedoumica na ovu temu, tu sam da odgovorim na svaki vaš komentar. Vaša B.

 

Galerijski zid u našoj dnevnoj sobi
-kompozicija formirana oko starog i prefarbanog rama, čija je boja uticala na kolorit ostatka

 

Galerijski zid u spavaćoj sobi
-kompozicija formirana oko dve veće uramljene ilustracije (isečene stranice kalendara)
koje su stilski i koloritno uticale na ostatak kompozicije

 

photos by me
camera used: Canon EOS 6Dlens: 24-105 mm f/4L
more information: Canon Srbija

*ovaj post nije sponzorisan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

2 Responses

 1. Divno, kreativno i inspirativno!
  Sviđa mi se ova ideja galerijskog zida kao jedne vrste ličnog i estetski uspelog vision board-a, svakodnevnog podsetnika na neke lepe stvari kojima težimo.

 2. Poštovanje Brano,
  Pratim vaš blog i svaki put sa nestrpljenjem iščekujem enterijer priču jer se već više od 2 godine doslovno bavim uređenjem našeg porodičnog doma a takođe i restorana čiji smo vlasnici.
  Zanima me da li ste ramove kupovali nove, polovne… ili su ručne izrade?
  Sve što sam do sad videla u online prodavnicama mi nekako ne odgovara pa razmišljam da pronađem nekoga ko bi mi napravio (kao i većinu svog enterijera što sam sama crtala).
  Hvala unapred na odgovoru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *