Praznična dekoracija mog doma – 2017/18

Sedmi decembar zaredom provodim u vašem društvu. Otud i utisak da sam vam sve već rekla na temu praznika i svega što ima veze sa njima. I to da volim ovaj period zbog niza lepih godišnjica, dragih datuma i rođendana, kao i zbog činjenice da volim da svodim račune, okrećem nove listove i u glavi stvaram mesta za nove početke. Znate i da kao januarsko dete gajim posebna osećanja prema zimi, radujem snegu i da volim prazničnu euforiju. Takođe znate i da obožavam da Novu godinu dočekam u nekom novom gradu i nekoj drugoj zemlji, ali i da svoj stančić ušuškam tako da mi svaki minut proveden u njemu bude čist užitak i relaksacija za dušu. Ništa se nije promenilo ni ove godine, osim jedne stvari. Nakon ko zna koliko Novih, ovu ću ponovo dočekati u Beogradu. Tako smo se osećali, tako smo i postupili. Pretposlednji dan 2017. godine ispratićemo uz Đoletove stihove, a onaj poslednji uz svoje najbliže prijatelje i to upravo u našem domu. Da, onom domu koji često možete da vidite na nekoj od društvenih mreža koje koristim. I zanimljivo, upravo su vam te fotografije ubedljivo najdraže.

Volim što i vi volite naš prostor. Prostor u čijem (pre)uređenju, koje se inače dešava na nedeljnom nivou, naprosto uživam. Toliko da mi svaki novi detalj i njegovo uklapanje u postojeće kompozicije predstavlja pravu malu terapiju. Sve se to dodatno pojača kada imam izgovor da se toj aktivnosti posvetim detaljnije i ozbiljnije, a gde ćete bolji izgovor od praznika.

Ove godine, taj proces je bio poseban užitak. Najpre, imala sam veliku pomoć od strane meni izuzetno dragog brenda Emezzeta koji mi je na raspolaganju dao svoj kompletni novogodišnji asortiman. Zatim, odlučila sam da ceo proces, od kupovine dekoracije do samog ukrašavanja, zabeležim kamerom i podelim sa vama u vidu prvog beogradskog vloga čime sam i zvanično započela novo poglavlje u BDW istoriji. Vođena vašim zaista predivnim reakcijama na sve moje Instagam priče i motivisana vašim porukama i sugestijama da se osim putem pomenute opcije češće oglašavam i na svom YouTube kanalu, rešila sam da se više posvetim upravo video snimcima. Zato ćete u današnjem postu imati prilike da vidite šta je to sve prethodilo krajnjim rezultatima prazničnog ukrašavanja koje vidite na fotografijama.

Saznaćete kako su nastali crno-beli ukrasi sa prve fotografije ovog posta. Takođe, otkrićete šta to igra ulogu snega u činiji za kolače sa šišarkama. Ujedno, videćete kako je jedan iznenadni poklon uticao na krajnji izgled naše jelke. Sedam sati dugo dekorisanje smestila sam u nešto više od 20 minuta sa željom i namerom da vas zabavim, ali i inspirišem. Javite mi da li sam u tome uspela. I naravo, javite kako vam se dopada stil i način na koji sam ove godine ukrasila svoj dom, odnosno jedan njegov deo. Radujem se vašim reakcijama i svakoj novoj ideji i predlogu. Naravno, tu sam i za sva dodatna pitanja. Do idućeg posta ili videa, budite mi pozdravljeni…

Vaša B.

photos by me

*ovaj post je urađen u saradnji sa kompanijom Emezzeta
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *