Preuređenje spavaće sobe + Room Tour (Video)

Od 2008. godine, kada sam se uselila u svoj današnji dom, nekada ”moja”, a od aprila 2015. godine ”naša” spavaća soba, pretrpela je neznatne promene. Dok sam se u drugim delovima stana igrala do besvesti menjajući sve osim podova, dotle je spavaća soba zadržavala svoje izdanje iz 2008. godine. Oplemenjivali bismo je detaljima, trudili se da izgleda iole modernije, ali je sa svakim novim danom postajalo sve evidentnije da joj je potreban detaljniji makeover. I to makeover koji ću započeti od jedinog dela koji u ostatku stana nisam menjala – od poda!

Još od posete stanu porodice Savić, o kojoj detaljnije možete čitati OVDE, po glavi mi se vrzmala ideja o beloj nijansi poda. Kada me je tim kompanije Tarkett kontaktirao sa željom da se detaljnije upoznam sa njihovom ponudom LVT podova, među kojima se moglo naći više nijansi bele boje, znala sam da je to siguran znak da je vreme za promene. Još kada sam se detaljnije informisala o karakteristikama LVT podova (o kojim ćete više čuti u videu) i kada sam se lično uverila u vizuelne i sve druge prednosti ovakvih podloga, nije bilo ni trunke sumnje u to da prolećno sređivanje ove godine mora poprimiti ozbiljnije razmere.

Tako je počeo naš mali prolećni poduhvat koji se od poda proširio na zidove i komade nameštaja. Naša u-2008-zarobljena sobica za nekoliko nedelja postala je moderna oaza crno-belih nijansi. Prostorija koju sa praga najpre dobro osmotrimo, pa tek onda u nju zakoračimo diveći se lepoti koju donose promene.

Sve te promene i proces njihove realizacije dokumentovala sam u najnovijem videu kojim konačno razmrdavam svoj uspavani YouTube kanal. Osim prikaza promena za koje smo se odlučili, na kraju videa čeka vas i pravi i prvi room tour na mom kanalu. Sve to kako bih vas inspirisala i podstakla da i sami napravite manje ili veće promene u svom domu. Ako ne ovog proleća, onda neke naredne sezone. Važno da je inspiracija tu, pa kad vam zatreba, znate gde možete svratiti po nju.

Na kraju posta čeka vas spisak svih linkova koji su relevantni za promene dokumentovane u videu, a ja vam stojim na raspolaganju za sva dodatna pitanja i dileme.
Do idućeg posta…

 

Važni linkovi u vazi sa promenama u sobi:

Pod:
*sajt TARKETT kompanije – OVDE
*više o LVT podovima – OVDE
*LVT pod koji smo mi odabrali –OVDE

Tapete:
*FOTO TAPETE Beograd – OVDE
*Dizajn tapeta koji smo mi odabrali – OVDE

Krevet:
*RESTYLE by Sanja Petrović – OVDE
*Mebl – OVDE

Odlaganje viška stvari:
*YouSpace servris – OVDE

Ilustracije za zid:
*WALL.NOTION – OVDE

———————————

ALL PHOTOS BY Brana Antović

*ovaj post je urađen u saradnji sa kompanijom Tarkett

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *