Breathe and Reset…

 

03
U inat minusu gazim svojom štiklom po neočišćenom snegu svoje ulice odlazeći u susret novom outfit postu, nastalom u jučerašnjem predahu od učenja (agonija se nastavlja usled vanrednog stanja). Borim se da sačuvam zimu u kategoriji omiljenog godišnjeg doba, ali mi neprekidno medijsko bombardovanje u znaku najave ”novog ledenog doba” kvari zamisao. A onda čujem smeh klinaca iz kraja koji pošteno iskorišćavaju svoj ”vanredni” raspust i setim se zašto sam nekada davno zavolela zimu, i zašto ne odustajem ni danas od te ljubavi.
I to je dovoljno, da nasmejana nastavim dan i na -20 C.
A za svoj mali predah odlučila sam se za ležerno-elegantnu kombinaciju, sa baggy pantalonama u glavnoj ulozi, koje ste, inače, upoznali još prošle zime, i koje i dalje nose titulu jednog od najomiljenijih komada u mom garderoberu.
Tu je i ”dodir” animal printa, moje slabosti već par sezona i malo ”zlatnog” sjaja za uz smeđe tonove, koji su mi obeležili ovu zimu. I tek kap crvene. Čisto za sreću 😉

For a short study break in this cold February day, I opted for a casually-elegant combination, with baggy pants in the lead role, which you have met last winter, and which continue to be the one of my the favorite pieces in the wardrobe. There is a touch of animal print, my weakness for several seasons and a little bit of a ”golden” glow in combination with brown tones. And just a drop of red. For luck, as I love to say 😉 Hope you’ll like it!

04

01
06
05
02
07
08
09
wearing: shirt: ZARA; sweater: NEW YORKER; pants: EKLE; boots: STRADIVARIUS; bag:LOOKAT; gloves: ALDO; necklace & bracelets: prodavnica bižuterije ”SJAJ”;
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Stilsko pomirenje

Negde u sred fotografisanja današnjeg posta Jovana je gledajući fotografije rekla: ”Interesantno...
Read More

99 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *