Crna, bela i tek malo crvene

I konačno, nakon dužeg vremena novi outfit post!
Neću više da smaram pričom o obavezama i nemanju vremena jer verujem da smo svi u istoj frci.
Jednom prilikom sam napisala da ne volim da se fotografišem u zatvorenom, ali ovo fotkanje je sa namerom obavljeno u mojoj sobi. Prvenstveno jer se boje mog outfita slažu sa bojama sobe (čista slučajnost, inače), a i zbog želje da sa vama podelim po koji detalj iz mog životnog kutka. O samom outfitu vam neću puno pričati, sem napomene da je crni džemper ručni rad moje mame!:) I da, još jedna novina: novi fotoaparat!:D Još uvek se učim da rukujem istim, i nadam se brzom napretku!:) Ovo su prve fotografije napravljene mojim novim ”čedom”! Nadam se da će vam se svideti!
ljub ljub
vaša B.
Finally, after a long time new outfit post!
On one occasion I wrote that I do not like to take pictures indoors, but this photographing was intentionally  done in my room. Primarily because colors of my outfit match with the colors of my room (btw, pure coincidence), and my desire to share with you  the details of my life corner. About the outfit I will not talk too much, but notes that a black sweater was handmade my mom!:) And yes, another novelty: a new camera:D
I am still learning to handle it, and I hope to rapid progress!:) These are first photos taken with my new ”baby”! I hope you like it!
kiss kiss
yours B.
sweater: HANDMADE; shirt: NON BRANDED; jeans: ZARA; boots: BATA;  bag: MANGO; watch: S.OLIVER
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Sparkle…

Volim kombinacije koje uz dodatak, odnosno, oduzimanje samo jednog komada postaju noćni,...
Read More

36 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *