Dan koji je mirisao na malinadu

Još u momentu kada sam uzela Aldo espadrile u animal printu, imala sam na umu kombinaciju poput današnje. Suknja viskog struka, obična bela majica i pomenute espadrile. Sve što je trebalo sačekati jeste dovoljno toplo vreme. Vreli beogradski utorak stigao je kao idealan trenutak za realizaciju davno rođene ideje. Činjenica da mi je raspored bio poprilično zgusnut, što je po defaultu podrazumevalo mnogo žurbe i jurnjave, bila je samo razlog više da se konačno odlučim za pomenuti spoj koji je odavao utisak izuzetno udobnog i prijatnog outfita. Srećom, utisak me nije prevario.

Negde u pauzi od obaveza i te pomenute jurnjave, Jovana i ja smo se sakrile u hlad dorćolskih zgrada. Preciznije u dvorištu one na broju 10a u Siminoj ulici, gde se smestio i kafe/bar Bistro Bien. Presimpatični kutak čiji enterijer naprosto mami svojom fotogeničnošću.

Stoga i ne čudi što smo već nakon nekoliko gutljaja hladne manilade rešile da se latimo našeg posla i iskoristimo inspirativan kutak Bistro Biena. Rezultat svega jeste večerašnji post. Post koji odiše letom, ako smem da dodam. Baš kao i taj majski utorak, koji je bio prava najava još jednog beogradskog leta kojem se neizmerno radujem. Jer, neki poseban šmek nose vrele, letnje večeri na beogradskom asfaltu. Nešto što nestane sa prvim danima jeseni i miruje do prvih dana idućeg leta. Šta je to konkretno, teško je opisati. To se isključivo mora iskusiti i okusiti. U slavu tog nečeg ide i večerašnje javljanje, za koje se iskreno nadam da će vam se dopasti. Do idućeg javljanja najlepše vas pozdravljam… Vaša B.

P.S. Ne zaboravite na divno Guerlain nagrađivanje u kojem možete da osvojite ”Malu crnu haljinu”. O čemu je tačno reč saznajte OVDE!

JT__8334JT__8383JT__8453JT__8407JT__8344JT__8353JT__8386JT__8440JT__8350JT__8423JT__8371JT__8411JT__8378JT__8457JT__8385

ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
wearing: t-shirt: ZARA; skirt: 6KS; shoes: ALDO; backpack: OASAP;
watch: TOMMY HILFIGER; necklace: LINDEX; rings: H&M;
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Majski Beauty Favoriti

Početkom maja obećala sam vam post o kozmetičkim favoritima iz aprila. Nažalost,...
Read More

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *