ELLE Style Awards

01

Prilike kakve su po prvi put sinoć održane Elle Style nagrade, volim da iskoristim kako bih sebi dala nešto više modnog prostora, izašla iz svojih sigurnosnih okvira, i priuštila mogućnost da izgledam drugačije od do tada viđenog i za mene naviknutog izgleda. Ovde ne pričam samo na temu outfita, već celokupnog stajlinga. U jednom od prethodnih postova već sam spomenula svoj sve češći modni izlet u rock šik varijante, i rekla bih da je sinoćni outfit, bio moj krajnji omaž pomenutom trendu.
Haljinu, za koju bih se do pre dva dana zaklela da ću nositi isključivo u najelegantnijim varijantama, ukombinovala sam sa ”kožnom” jaknom, i jakim grilon čarapama. Buntovnički momenat ovog outfita, jeste frizura u stilu Teddy Girls (ženski deo britanske subkulture mladih iz perioda 50-ih godina 20. veka).  Zamisao po pitanju frizure, maestralno je realizovala Tijana iz Artego Hair Studia, o kojem sam vam već više pisala u OVOM postu.
No, vratimo se na sinoćni događaj. Rekla bih da je poseban šmek čitavoj zamisli dao fantastičan prostor obnovljene Jugoslovenske kinoteke, koja je konačno dobila ruho kakvo i institucija tog tipa zaslužuje. Nadam se da ćete se u to i sami uskoro uveriti, prilikom neke od predstojećih projekcija kultih ostvarenja svetske kinematografije. Što se tiče samih nagrada i dodele istih, mogu samo istaći da mi je posebno drago što je glavnu nagradu odnela jedna od najgracioznijih dama domaće kulturne scene, balerina Ašhen Ataljanc. Na koncu, mogu slobodno zaključiti, da je pomenuto veče bilo sjajan kraj jedne srede i oktobra. Do idućeg posta, veliki pozdrav za sve. Vaša B.
Yesterday night, for the first time in Serbia, ELLE magazine organized special Elle Style Awards. I had that pleasure to be a part of this glamorous event, with all other Serbian fashion bloggers. For this night I chose glam rock look, with a very elegant dress, but also with the vegan leather jacket. My haircut was in Teddy Girls style, and that was the rebellious movement of this outfit story. How do you like it? Until next post, greetings to all! Yours, B.
22

ss
08
19
02
09
03
10
07
05
11
…hvala Zorani na ustupljenim zajedničkim fotografijama!
…ogromno HVALA Draganu Asanovu na fotografijama outfita!

wearing: dress: GIANFRANCO FERRE; jacket: LULUS;

sandals: MISS SIXTY; necklace: CITY FASHION JEWELRY;
bag: GLAM UP; tights: CALZEDONIA;
hair: by Tijana (Salon ARTEGO HAIR STUDIO)
(Ne zaboravite da imate 50% popusta na bilo koji frizerski tretman u ovom salonu, i to ukoliko istaknete da ste čitatelji mog bloga!)

——————————————-

Inače, danas vas pozdravljam i sa BLOGA sajta kupindo.com gde vas čeka moj intervju, ali i odlična nagradna igra u kojoj možete da osvojite neke od sjajnih komada koje sam lično odabrala za vas u ogromnoj Kupindo ponudi!

Zarina šljokičasta suknjica, zatim, za ovu jesen neophodna teksas jakna, uz uvek potrebne modne dodatke poput nakita i torbe, samo su neki od komada koje možete da osvojite ukoliko učestvujete u ovoj sjajnoj Kupindo akciji! Stoga KLIK, KLIK, KLIK!

giveway-kombinacija8-534x1024
Tags from the story
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Bež+Braon+Zlatno…Da li sam pomenula providno?

Izgleda da sam, nesvesno, već odabrala svoje boje za sledeću sezonu. Konkretno,...
Read More

55 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *