Enjoy!!!

Bez obzira da li ovaj dan smatrate manje ili više bitnim  u verskom ili nekom drugom pogledu, pokušajte da ga što bolje iskoristite. Uživajte u onim sitnicama koje vas istinski čine srećnim. I ne, one ne moraju da imaju veze sa samim Uskrsom… Jedino je bitno da imaju veze sa onim što vi definišete kao sreću.

Možda to jeste kucanje jajima sa najbližima, a možda je to nešto sasvim deseto. Vi odlučujete, zato se ne obazirite na druge, već uživajte. Jer ovaj dan, bez obzira verujete li ili ne, pruža mogućnost da se radujete. I to bez povoda… A priznaćete, sve je ređe takvih dana… Uglavnom nas pritiskaju, guše i sapliću… Zato ovaj okrenite na svoju stranu… I ponoviću, uživajte!!! Srećan Uskrs! Srećan 20. april! Vaša B.

P.S. U ime današnjeg dana, čeka vas i jedan mini-outfit post. U bojama proleća ili pak uskršnjih jaja! Kako vam draže…

JT__2810JT__2773JT__2782JT__2797JT__2786

ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ

wearing: T-shirt: SONNETI; blazer: SHEINSIDE; jeans: ZARA;
loafers: OASAP; bag: CHOIES; watch: TOMMY HILFIGER;

cookies: CREATIVE COOKIES;

Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Ukoričeno bogatstvo

Negde je postojao spisak svih naslova koje smo u tom trenutku posedovali....
Read More

6 Comments

 • WOOOOW! Moramo da priznamo da smo za vas blog saznali skoro i da smo odusvevljeni! Da nismo iz Beograda, nikad ne bih provalili da su slike sa nasih ulica. Sve je fenomenalno! 😀

  • Mnogo je nas tek nedavno culo za ovaj site pa smo svratili i imamo nameru da i u buduce svracamo. Kvalitet je stvarno vrhunski i prve pohvale idu naravno fotici (sto bi rekla miss Februar, pardon Veljaca) ali i Brani koja stvarno izgleda neverovatno. Ima neki tekst on-line gde je neki magazin platio nekom tipu da komentarise blogerke i njemu je to bio prvi susret s Braninim site-om i on je isto zinuo od iznenadjenja i nazvao je trendseterom iz taka.

   Znaci samo drzite taj visok vizualni kvalitet koliko god dugo mozete i koliko god vas dve snaga i volja drzi. Bice boljih dana za one koji stvaraju kvalitet. Strasno je vazno to sto mi koji prvi put dodjemo stekmemo uticak vanserijskog kvaliteta pa sacuvamo bookmark da dodjemo ponovo.

 • Bicu smjela i indiskretna, izvinjavam se odmah na pocetku… Da, dijelim tvoje misljenje, samo, ako se neko zove Branislava Antovic mislim da bi trebao pisati Vaskrs, a ne Uskrs?! Inace, za sve drugo imam rijeci hvale. Odlicna stranica. Autorka elokventna, fleksibilna, sarmantna,odmjerena… Sta vise ocekivati. Pozdrav iz Bijeljine.

  • Ja se izvinjavam što moram da odreagujem na ovo, ali želim samo da ljubazno zamolim ljude koji besomučno dele jezičke savete drugima da se sami pre toga raspitaju i obrazuju. ,,Vaskrs, vaskršnji su crkvenoslovenski oblici: u običnom govoru nema razloga da mu se daje prednost nad narodnim oblikom Uskrs, uskršnji”, kaže neko kompetentniji i od vas i od mene – gospodin Ivan Klajn.
   P. S. Brano, jedina si koja zavredjuje pažnju na domaćoj blogerskoj sceni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *