Fashion Bloger takmicenje u stajlingu

Zadovoljstvo mi je da konačno mogu da vam predstavim projekat u kojem pored moje malenkosti, učestvuje još 14 najeminentnijih domaćih modnih blogera, i na kojem se vredno radilo prethodna dva meseca.
U pitanju je FahionBloger takmičenje u stajlingu, koje za cilj ima pronalazak nove modne blogerske ikone. Naime, sveže pokrenut portal FashionBloger.rs počeo je veliku potragu za ljudima od stila. Ukoliko smatrate da je vaš stil jedinstven i vredan pažnje, ovo je prava prilika da nas u to i uverite. Osmislite stajling na temu ”Street style”, i putem online prijave na FashionBloger.rs prijavite se za ovo veliko takmičenje,  koje između ostalog sponzorišu brendovi poput Deichmann, Green Line, Canon i Clinique.
Samo takmičenje odvijaće se u nekoliko faza. Nakon prve faze tokom koje se takmičari prijavljuju šaljući svoje fotografije putem FashionBloger.rs, a koja će trajati do 15.09. odabraće se 16 finalista sa najboljim street stilom. Nakon toga uslediće dva polufinala tokom kojih će se 16 odabranih takmičiti u šopingu, za koje će dobiti određeno vreme, novčani iznos i temu na osnovu koje će u prodavnicama šoping centra Ušće osmislti svoj stajling. Modni žiri, koje će činiti poznate ličnosti od stila, odrediće i superfinaliste koji će učestvovati u trećoj i završnoj fazi takmičenja, odnonso velikom finalu, u kojem ćemo dobiti pobednika i buduću blogersku ikonu domaće modne blog scene.
Modni blogeri Srbije koji su na portalu FashionBloger
Ujedno, biće ovo i prilika da se upoznate sa nekom od svojih omiljenih modnih blogerki poput Vanje Milićević, Tamare Kalinić, Zorane Jovanović, Biljane Tipsarević, Milice Obradović, Jovane Radojičić, Marine Arnaut, Aleksandre Stančić, Anastasije Milojević, Jovane Đokić, Marije Veljković, Anđela Vitorović, Jelisavete Đukanović, i moje malenkosti.
FashionBloger vas čeka!

 

Tags from the story
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Zapisi iz Abu Dabija – III DEO – Safari iskustvo u Telal Al Ain Resortu

Započinjem ovaj post mučeći se sa njegovim uvodom. Još jedna potvrda nepisanog...
Read More

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *