Fashion Vignettes

DSC_9553
Kako smo i zvanično na kraju još jedne beogradske Nedelje mode, mogu slobodno da zaključim da je veče Modnih vinjeta bilo jedno od najsvetlijih momenata ove modne sedmice. Fantastičan ambijent Mikser House-a, poslužio je kao idealna scenografija za male modne performanse koje su nam, između ostalih, priredili Tijana Žunić, Vlada Savić, Lada Dragović i Dejana Momčilović. Ovo je upravo i ekipa kojoj idu sve moje pohvale za prikazani rad.
Verna svom stilu Tijana nam je prikazala svoju mladu, uspešnu, ambicizonu ženu, koja zna šta želi i u skladu sa tim bira i svoju garderobu. Vlada je na drugoj strani rešio da nam prikaže svoju urbanu, gradsku cicu, koja obožava da se igra sa nežnim tonovima noseći ih buntovno i sa stavom, dokazujući da nije tako nežna i krhka kako se u prvi mah čini. Lada nam je priuštila momenat bajkovitog, prikazujući svoju verziju Alise, koja u isti mah deluje detinjasto, ženstveno, romantično i nežno. I na kraju tu je Dejana, koja nas vraća u budućnost. Njena muza je hrabra, odvažna i bez mnogo interesovanja za one koji je ne razumeju. Još jednom, sve pohvale na račun ovo četvoro sjajnih umetnika.
Moj outfit za to veče povezuje moje 3 trenutne modne pasije: elektrik plavu, džemper u kombinaciji sa suknjom i narandžasti karmin. Ništa lepše no kada svoje male modne strasti možete da smestite u jednu kombinaciju. Krajnji sud o istoj prepuštam vama.
Bila je ovo sjajna nedelja, u kojoj Beograd posebno zaliči na svetske metropole. No, umor stiže, koncentracija popušta i prsti su sve sporiji. Stoga svoje krajnje impresije o pomenutoj sedmici ostavljam za idući post. Da, upravo onaj koji sam obećala još na kraju prošlog. Do tada, ostanite mi nasmejani…Vaša B.
DSC_9512

DSC_9407
…sa blogo-koleginicama Anastasijom, Jovanom i Milicom.
DSC_9530
DSC_9551
DSC_9563
…sa prijateljicom, komšinicom i fotografom, Tanjom!
DSC_9535
DSC_9544
DSC_9580
…hvala mojoj Tanji na sjajnim fotkicama!!! :*

wearing: dress: ZARA; sweater: ZARA; shoes: ZARA;

——————————————————————-

 

DSC_9357
DSC_9369
DSC_9445
DSC_9364
DSC_9365
DSC_9368
DSC_9386
DSC_9387
DSC_9434
DSC_9417
DSC_9421
Tags from the story
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Evoking Memories

Danas sam se vratila u 2010. godinu. U dane kada sam mislila...
Read More

32 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *