Fashion Vignettes

DSC_9553
Kako smo i zvanično na kraju još jedne beogradske Nedelje mode, mogu slobodno da zaključim da je veče Modnih vinjeta bilo jedno od najsvetlijih momenata ove modne sedmice. Fantastičan ambijent Mikser House-a, poslužio je kao idealna scenografija za male modne performanse koje su nam, između ostalih, priredili Tijana Žunić, Vlada Savić, Lada Dragović i Dejana Momčilović. Ovo je upravo i ekipa kojoj idu sve moje pohvale za prikazani rad.
Verna svom stilu Tijana nam je prikazala svoju mladu, uspešnu, ambicizonu ženu, koja zna šta želi i u skladu sa tim bira i svoju garderobu. Vlada je na drugoj strani rešio da nam prikaže svoju urbanu, gradsku cicu, koja obožava da se igra sa nežnim tonovima noseći ih buntovno i sa stavom, dokazujući da nije tako nežna i krhka kako se u prvi mah čini. Lada nam je priuštila momenat bajkovitog, prikazujući svoju verziju Alise, koja u isti mah deluje detinjasto, ženstveno, romantično i nežno. I na kraju tu je Dejana, koja nas vraća u budućnost. Njena muza je hrabra, odvažna i bez mnogo interesovanja za one koji je ne razumeju. Još jednom, sve pohvale na račun ovo četvoro sjajnih umetnika.
Moj outfit za to veče povezuje moje 3 trenutne modne pasije: elektrik plavu, džemper u kombinaciji sa suknjom i narandžasti karmin. Ništa lepše no kada svoje male modne strasti možete da smestite u jednu kombinaciju. Krajnji sud o istoj prepuštam vama.
Bila je ovo sjajna nedelja, u kojoj Beograd posebno zaliči na svetske metropole. No, umor stiže, koncentracija popušta i prsti su sve sporiji. Stoga svoje krajnje impresije o pomenutoj sedmici ostavljam za idući post. Da, upravo onaj koji sam obećala još na kraju prošlog. Do tada, ostanite mi nasmejani…Vaša B.
DSC_9512

DSC_9407
…sa blogo-koleginicama Anastasijom, Jovanom i Milicom.
DSC_9530
DSC_9551
DSC_9563
…sa prijateljicom, komšinicom i fotografom, Tanjom!
DSC_9535
DSC_9544
DSC_9580
…hvala mojoj Tanji na sjajnim fotkicama!!! :*

wearing: dress: ZARA; sweater: ZARA; shoes: ZARA;

——————————————————————-

 

DSC_9357
DSC_9369
DSC_9445
DSC_9364
DSC_9365
DSC_9368
DSC_9386
DSC_9387
DSC_9434
DSC_9417
DSC_9421
Tags from the story
Written By
More from Brana

Favorite Nail Colors For This Fall

Imam tu neku malu tradiciju da pred svaku novu sezonu sebe obradujem...
Read More

32 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *