Final Preparations

Na par koraka od kalendarskog početka nove sezone, rešila sam da vas počastim ne tako uobičajnim tipom postova na Divine World-u. Pred naletom trendova za jesen/zimu 2013 godine, sveže serviranih na tek završenim nedeljama mode, čini se da smo smetnuli sa uma one koji bi trebalo da nam ulepšaju predstojeće godišnje doba. Jednom brzinskom rekapitulacijom najupečatljivijih momenata iz kolekcija za proleće 2013. krećemo sa poslednjim pripremama za novu sezonu. Uz par saveta kako da što efikasnije iskusite neki od pomenutih trendova, pozdravljam vas za ovaj put.
Vaša B.

 

VUI_0419
>> Naizgled ”već viđen” crno-beli kontrast ove sezone dobija svoju novu, šašavu interpretaciju: lucidna i netipična klasika, koja vraća u 60-te, i dane Edi Sedgvik. Pored prugica, koje ću u ovom postu namerno preskočiti, biće ovo jedan od trendova u koji ću obojiti svoje prolećene dane. Ukoliko se rešiti da delite moju strast ka šahosvkom polju, pobrinite se da izađete iz očekivanih kombinacija sa crnim ili belim komadima. Igrajte se sa jakim, ekcentričnim bojama.

GUC_0602

>> Ono što je klasičan peplum bio prethodnih sezona, to će ove biti karner. Nanovo vraćen, daje ovom proleću prizvuk ženstvenosti i razigranosti. Idealan je za sve vas koji se i dalje osećate kao devojčice, i ne bojite se da probudite svoju detinjastu stranu. Lično, ostaću verna klasičnom peplumu. Bliži je mom porivu za strogim i oštrim krojevima. Za koji god peplum da se odlučite, ponesite ga uz farmerice ili što neformalnije pantalone. Tako ćete postići spoj elegantnog i opuštenog, koji je postao pravi modni imperativ.

GUC_0585

>> Dok nam je prethodno proleće bilo obojeno u pastelne i nežne nijasne, ovo koje nam se bliži, biće nešto ekcentričnije. Boje koje će ga obeležiti biće limun žuta, limeta i zelena. Dakle, zaboravite na suptilno, i prešaltajte se na upečatljivo i efektno. Ako ste voleli neon trend i ovaj će vam biti blizak. Pored pruga, ovo će biti još jedna od modnih poslastica kojom ću se poslužiti ove sezone. Nisam slučajno pomenula prigice, jer bi moj savet bio da pugičaste komade, nosite upravo uz neku od ovih boja.

_MG_0680

>> Domeniko i Stefano zadali su domaći zadatak za ovo proleće. Izneti krupan print, kao da se radi o najjednostavnijoj modnoj zamisli. Namenjen za one hrabre i vešte, ovaj trend neće biti jedan od onih koji ćete videti na svakoj drugoj curi na ulici. Upravo, u tome će i biti njegova čar. No, ipak, budite oprezni. Nikako ne preterujte, jer iako smo bili svedoci da je ovih sezona nemanje granica u mešanju printova bilo poželjno, ovde se ipak zaustavite na vreme.

_MG_0568

>> Prada i Etro vode nas i ove sezone na daleki istok. Primesa folklornog, ukombinovanog sa najaktuelnijim, čini ovaj trend uvek interesantim. O tome najbolje svedoči činjenica da se i više nego često vraća kao inspiracija velikim modnim magovima. Ovog proleća to je bila Mijuča Prada, sledećeg ko zna. Stoga, ukoliko se odlučite za ovaj izgled, znate da nećete pogrešiti.

BUR_0110

>> Ovo je jedan od trendova koji su ostali kao nasleđe iz pretodnih sezona. Metalik je, dakle, i dalje aktuelan. Ukoliko volite ovaj futuristički momenat, slobodno iskoristite proleće kako biste ga prošetali. Burberry je pokazao kako se to radi, a na nama je da pružimo što bolju varijaciju na zadatu temu. Ne bojte se da ovaj trend ispoštujete i tokom dnevnih, svakodnevnih varijanti. Nema potrebe da ga čuvate za večernje, kako bi se u prvi mah očekivalo.
Dakle, za koji od trendova ćete se odlučiti, a koji ćete preskočiti?
Čekam vaše utiske!
————————————————————————-

Ne zaboravite da učestvujete u velikom osmomartoskom nagrađivanju u kojem možete osvojiti preprepredivne poklone. Detaljnije OVDE!

Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Soulmate

Seriju bledskih postova na kratko prekidam jednim standardnim outfit postom. Jednostavna kombinacija,...
Read More

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *