Izazov u vidu bele kože

Bio je izazov, priznajem. Pogotovo što nikada ranije nisam posedovala niti nosila belu kožu. Sve što sam na početku imala na umu bile su jednostavne kombinacije sa crnim pantalonama, crnom bluzom/džemperom i crnim čizmama/patikama. Međutim, bili su to krajnje neinspirativni spojevi koji nije imalo svrhe prikazivati na blogu u okviru zasebnih outfit postova. Otud je moja nova jakna australijskog brenda VIPARO čekala poprilično dugo na svoj blogo-trenutak.

A onda sam polako počela da eksperimentišem i da se osećam slobodnije pri njenom kombinovanju. Shvatila sam da nema potrebe ustručavati se, pogotovo što je po sredi bila jakna savršenog kroja, izuzetno meke i lake kože, te je bila prava šteta ne nositi je češće i raznovrsnije. Srećom, korak po korak otkrila sam jednu od dražih varijanti za njeno nošenje.

I gle iznenađenja, ona je podrazumevala još jedan kožni momenat u vidu pantalona (u ovom slučaju momenat veštačke kože).

Ali i malo teksasa.

Pa čak i animal printa.

I jedan upečatljiv komad nakita.

Na kraju, dobila sam rezultat kojim sam iskreno bila zadovoljna. Toliko da sam morala da ga podelim sa vama u večerašnjem postu. Naravno, ne očekujem da će se svima dopasti ali se nadam da će makar većini biti inspirativan. Posebno ako poput mene volite spoj kože i teksasa.

Inače, pažnju vam skrećem i na izuzetno zanimljivu i kvalitetno urađenu torbu sa sajta SheIn. Ukoliko ste u potrazi za sličnom od mene sve preporuke za ovu. Iskrene reči hvale imam i za proizvode sa sajta Happines Boutique (sa kojeg je ogrlica iz ovog posta) i Zero UV (odakle su naočare), pa ako volite online kupovinu nemojte zaobići ove adrese jer je reč o pristupačnim a kvalitetnim proizvodima.

Ovim preporukama završavam tekstualni deo večerašnjeg javljanja i prepuštam vas Jovaninim fotografijama ali i numeri koju poprilično često ”vrtim” ovih dana. Zanemarite film iz kojeg je i sav akcenat stavite na genijalnost njenog izvođača. Do idućeg javljanja… Vaša B.

JT__8957 JT__8997 JT__9024 JT__9172 JT__9030 JT__9029 JT__9141 JT__9117 JT__9143b JT__9005 JT__9101 JT__9025 JT__9134

wearing: t-shirt: SHEIN; denim jacket: NEW YORKER; leather jacket: VIPARO; pants: ZARA;
shoes: CHOIES; bag: SHEIN; necklace: HAPPINES BOUTIQUE; sunglasses: ZERO UV;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

”Moja kratka suknja je sloboda” i kako sam je stilizovala…

U roku od nekoliko meseci, našla sam se iza kulisa dveju revija....
Read More

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *