”Jubilarno” outfit izdanje

Večerašnjim outfit postom polako ću završiti priču o sedmogodišnjici bloga i počeću da uživam u osmoj godini njegovog postojanja. U postu ćete videti outfit kombinaciju koju sam odabrala za blogorođendansku večeru sa BDW timom, kojom smo i zvanično proslavili naš mali jubilej.

Komad koji sam za tu priliku odabrala poseban je koliko i sam povod našeg okupljanja. Reč je o haljini koju potpisuje dizajnerski tim domaćeg brenda Iskon Mode. Sama haljina je zaista malo umetničko delo u čije je stvaranje uloženo 22 sata ručnog rada. Materijal od kojeg je sačinjena jeste šantung svila, dok je dekolte i leđni deo ukrašen italijanskom čipkom i jedinstvenim 3D vezom. S obzirom na vremenske uslove, rešila sam da haljinu iskombinujem po principima jednog od meni dražih aktuelnih trendova – uz pantalone. I moram priznati da mi se zaista dopao krajnji rezultat. Posebno uz moje omiljene Nine West salonke i Parfois torbicu koja će još dugo, dugo biti moj favorit  kada su večernje torbe po sredi.

Posebno mi je bilo simpatično kako su se haljina i njene boje uklopile uz zanimljiv ambijent ulaza u restoran Mala fabrika ukusa. Jovani i meni nije trebalo mnogo ubeđivanja da i na fotografijama zabeležimo ovu zanimljivu koincidenciju. Upravo te fotografije večeras delim sa vama uz jedno veliko, najveće HVALA na svim komentarima, porukama i mejlovima koji su mi prethodnih dana stizali, a na račun godišnjice bloga! Dali ste mi novu, svežu i nikad intenzivniju dozu energije koju ću sa zadovoljstvom dalje preneti i na ceo BDW tim. Svi zajedno ćemo se potruditi da ovu priču još dugo činimo interesantnom, korisnom i inspirativnom za vas. U to ime, pozdravljamo se i zvanično sa ovim 12. oktobrom i počinjemo da brojimo dane do nekih novih jubileja i godišnjica, za koje se nadam da ćemo takođe zajedno proslaviti. Do idućeg posta, najlepše vas pozdravljam. Vaša B.

———————-

BDW ekipa na okupu (s leva na desno):
Nikola Todorić, Dragana Milovanović, Jovana Tomašević i Dunja Pešut
wearing: dress: ISKON MODE; pants: MANGO; shoes: NINE WEST;
bag: PARFOIS; rings: RENAME & JT DOT;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija

*ovaj post nije sponzorisan

Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

IZAZOVI RADOST – Preporuka: caffe, zimski napitak, mjuzikl

Kako je nova epizoda ”Izazovi radost” serijala po planu i programu trebalo...
Read More

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *