Let’s talk loafers…

09
Ako bih morala da se momentalno odlučim za jedan komad koji bih definisala kao apsolutno neophodan za ovo proleće i sve bliže leto, to bi onda morale biti mokasine u leo printu. Ono što su za druge nude baletanke ili salonke, to su za mene pomenute mokasine. U jednoj reči: uklopive! To što je današnja kombinacija već četvrta u kojoj ih vi, kao moji čitaoci, možete videti (ne računajući sve ostale koje nisu našle svoje mesto na blogu), govori sama za sebe. Bilo da ih nosite uz prugice ili tufnice, bež, crvenu ili belu boju, one svaku kombinaciju izdignu na jedan viši nivo, čineći je netipičnom i nestandardnom. I to je ono što, po mom skromnom mišljenju, jedan komad čini neophodnim. Dakle, ako već niste, jedan par se naprosto mora naći u vašoj kolekciji. Nećete zažaliti, verujte mi na reč. Do idućeg posta, budite mi pozdravljeni…Vaša B.
P.S. Moje duboko izvinjenje svima koji su nešto duže čekali na odgovore na pitanja u komentarima. Na najveći deo sam stigla da odgovorim, međutim, u slučaju da na neke nisam uspela, ili sam ih previdela, slobodno ih ponovite u komentarima ovog posta.
04

12
16
10
03
15
02
06
17
14
wearing: shirt: M-PULS MODA; pants: CUSTOM MADE; jacket: SHEINSIDE; flats CHICNOVA;sunglasses: PARFOIS; ring: WINNY; bracelets: ”evil eye”: ACCESSORIZE,
”peace”: NO SUGAR, set of 3: LILLY D KVIN;
————————————————-
securedownload
Romwe Outlet Flash Sale is here!  Up To 80% OFF!  200+ styles!
Limited supply!  No restocking once sold out!  Only 3 days!
From May 21st to 23rd.

 

Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Iz mog iskustva: Kérastase Fusio-Dose tretman kose

Za razliku od prethodnih postova iz rubrike ”Iz mog iskustva”, u današnjem...
Read More

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *