Like the cherry on top…

12
 
Priča se nastavlja. U glavnoj ulozi nanovo brend Victoria’s Secret. Nakon 2 uspešna posta, VS tim je rešio da saradnju sa Divine Worldom, proširi na 5. Doduše, zadatak je ovog puta bio posebno težak: uklopiti u svoju jesenju outfit kombinaciju Victoria’s Secret topove, koji su tradicionalno rezervisani za letnje mesece.
Tokom traganja za najboljim odgovorom na ovaj izazov, shvatila sam nešto o sebi i svom najefikasnijem načinu odabira odevne kombinacije, a iz svega izvukla koristan trik. Ukoliko vam je poznat scenario u kojem stojite pred punim garderoberom sa onom slavnom ”nemam šta da obučem” misli u glavi, zadajte sebi zadatak poput ovog koji je VS zadao meni: formirajte kombinaciju oko jednog komada. Naime, čini mi se da me ništa ne učini kreativnom no moranje da baš taj jedan određeni komad uklopim u svoj outfit. Iz tog moranja rađalo se mnogo inspiracije, a iz inspiracije sjajne varijacije na zadatu temu. I tada sam shvatila da, kao i u svemu ostalom u svom životu, i u ovom slučaju najbolje funkcionišem pod pritiskom. Ukoliko ste i sami sličnog senzibiliteta, isprobajte sebe prvom sledećom prilikom. Verujem da ćemo se razumeti.
Podsetiću vas još jednom da je sama sardanja sa brendom Victoria’s Secret (o kojoj sam vam već pisala u ovom i ovom postu) ostvarena zahvaljujući Chictopia sajtu, koji je prepun jedinstvenih, originalnih i inspirativnih outfit kombiancije koji vam mogu svakodnevno poslužiti za pronalazk novih ideja.
Čekam vaše utiske na račun ovog posta, i obećavam da ćete tokom večeri dobiti odgovore na sva pitanja koja ste mi postavili u prethodnim postovima. Do idućeg posta, budite mi inspirisani. Vaša B.
lllll
1015
07
14
04
13
05
08
06
02
09
jjjj
wearing: top: VICTORIA’S SECRET; blouse: BERSHKA; jeans: MANGO; coat:SHEINSIDE;
shoes: ZARA; bag: OASAP; watch: TOMMY HILFIGER;
 neclace: SIX (the cross) & O NECKLACE; sunglasses: PARFOIS;
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Novogodišnji praznici u Atini – peti i šesti dan (vlog + outfiti)

I evo nas. Kod poslednjeg poglavlja moje atinske priče. Namerno sam prolongirala...
Read More

27 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *