Moja specifična mala, crna haljina

Pomalo netipično, seriju banjalučkih postova započeću modnom pričom. Nastala je u jednom od ubedljivo najinteresantnijih lokala u Banjaluci, restoranu ”Kod Brke”. Nakon naše prve posete ovoj slavnoj banjalučkoj piceriji (o čemu će više reči biti u narednim postovima), bilo mi je jasno da će se njen specifičan enterijer odlično uklopiti uz moju specifičnu malu, crnu haljinu. Kažem specifičnu zbog njenog nestandardnog kroja u kojem je naglasak na zvonastim rukavima koje krase karneri, baš kao i njen okovratnik. Zvuči čudno ali u praksi izgleda odlično. Makar prema mom skromnom mišljenju. Dizajn ovog modela potpisuje tim radnje Ofinger, u kojoj se isti može i kupiti (i to u više različitih boja, ne samo u crnoj!). Ako mene pitate, reč je o modelu idealnom za zimske praznične noći. Šta više, rekla bih da je reč o haljini koja uz prave detalje, adekvatan unihop i upečatljive cipele, može biti idealan izbor i za samu novogodišnju noć.

Ja sam se odlučila za nešto suptilniju varijantu te sam od detalja izabrala samo dva Glina prstena i omiljenu Parfois torbicu. Kako me je na dan nastanka ovih fotografija intervjuisala ekipa emisije RECreativno sa Dijanom Tepšić, u videu koji prati ovaj post imaćete prilike da detaljnije vidite kako model haljine stoji i izgleda na meni. Ujedno, kada već pustite video, poslušajte i o čemu smo to Dijana i ja razgovarale. Dotakli smo se više tema te verujem da će vam razgovor biti interesantan.

Dakle, ovo je tek maleni uvod u priču o našem boravku u Banjaluci. Bilo je to divna, kratka avantura te vas pozivam da i u narednim danima budete na ovom mestu i saznate šta to krije najveći grad Republike Srpske. Prijatno ćete se iznenaditi, verujte na reč. Do idućih postova, najlepši pozdrav šaljem. Vaša B.


jt__8238jt__8201jt__8229
jt__8319befunky-collage-02jt__8334jt__8271jt__8234befunky-collagejt__8267jt__8204jt__8301

wearing: dress: OFINGER STORE ; sandals: CHOIES; bag: PARFOIS; rings: STUDIO GLINA;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija

*ovaj post nije sponzorisan

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

6 Comments

 • Reply November 14, 2016

  željka

  Nadam se da cu sledeci put imati priliku da te upoznam, kada budes dolazila 🙂

  • Reply November 15, 2016

   Brana

   Bilo bi mi veliko zadovoljstvo!!! 🙂

 • Reply November 14, 2016

  Milena

  Predivne fotografije, bas uzivah! Svaka cast JT!!! (Divna emisija. Odusevila sam se kako se lepo vidi da si bas prijala voditeljki, pred kraj intervjua, neprocenjivo!) 🙂 :*

  • Reply November 15, 2016

   Brana

   Hvala, draga Milena, kako u moje tako i u Jovanino ime!!! Da, i meni je intervju baš prijao. Imala sam utisak da ćaskam sa svojom prijateljicom, a ne da gostujem u emsiji… Za mene to je odlika dobrog domaćina! 🙂

 • Reply November 16, 2016

  Nina

  Brano ova haljinica je stvorena za tebe. Prelepo ti stoji i uz ovaj ambijent sve izgleda savrseno.

 • Reply November 25, 2016

  ivanasworld

  Predivan post. Fenomenalne fotografije . Divna crna haljina i savrsen look 🙂
  http://www.ivanasworld.com

Leave a Reply

Enter the number *