Neon is not dead! + MsDressy Giveaway

07

 

Od trenutka kada sam prvi put zakoračila u prostorije Artego Hair Studija, znala sam da ću iste morati da se iskoristim kao scenografiju za jednan od svojih outfit postova. Čekala sam samo da se tehničke okolnosti poklope, i da se u moje vreme predviđeno za posetu Tijani i ekipi, uklopi i koji minut više za fotografisanje. Outfit, posve jednostavan. Crno sa uplivom neon žute. I ako sam bila sigurna da sam neon ostavila u prošloj sezoni, od trenutka kada sam videla ovaj duks na Choies sajtu, znala sam da će neon momenat doživeti svoju reprizu i na početku 2013. godine. I nisam zažalila. Kakvo je vaše mišljenje o nešto intenzivnijim bojama tokom zimskih meseci?
Dok smo još u prostorijama Artego salona, moram još jednom da vas podsetim na sjajnu akciju od čak 50% popusta za sve čitaoce mog bloga! Ako vas interesuju cene tretmana, javite se na jedan od mojih mejlova, ili direktno kontaktirajte nekog iz salona. Mogu vam samo (najiskrenije!) reći, da mi frizura nikada nije bolje izgledala  niti ujedno bila lakša za održavanje.  Na kraju posta, čeka vas i jedno lepo iznenađenje, kao najava za sutrašnje, još lepše i veće! Do tada, budite mi pozdravljeni! Vaša B.

 

From the moment I stepped into Artego Hair Studio, I knew I would have to make one of my outfit posts there.  A few days ago, I finally had a chance to do that. The outfit – quite simple. Black with the influx of neon yellow. I was sure I left the neon trend in the last season, but from the moment I saw this sweater on Choies site, I knew that I will have to bring it back in the beginning of 2013. What is your opinion on wearing intense colors during winter? At the end of the post, you’ll find one lovely surprise! Until the next one, greetings to all! Yours, B.

 

06

01
03
05
08
04
02
09
…hvala mojoj Tanji na sjajnim fotografijama!!! :*

wearing: sweatsirt: CHOIES; shorts: STRADIVARIUS; boots: OASAP;

necklace: P.S. Fashion; ring: ROMWE;

—————————————————–

03

 

Sećate se ove predivne MsDressy haljine iz jednog od mojih najomiljenijih postova? Sada ona može biti i vaša, jer je MsDressy odlučio da čitaocima mog bloga podeli vaučer od 80$ za kupovinu na njihovom sajtu. Sve što je potrebno da uradite je sledeće:

1. Registrujte se na MsDressy sajtu.

2. Lajkujte MsDressy FB stranicu.
3. Ostavite komenatr na ovaj post sa vašim mejlom (pazite da bude onaj kojim ste se registrovali na MsDressy sajt):
Igramo se dve nedelje, tačnije do 5. februara, kada ću saopštiti ime pobednika!
Sretno svima!!!

Here we are again with a wonderful giveaway organized in collaboration with MsDressy, the online store I love! Do you want to discover it too? Follow the simple rules below and you’ll have the chance to win an $ 80 gift voucher! Ready? Go!

1. You need an account at Msdressy, please make one if you haven’t yet.

2. Like Msdressy on Facebook;

3. Leave a comment here with the email you registered in Msdressy. This is very important, so they can send you the prize!

I will choose the winners via random.org. The giveaway closes in two weeks!

Good Luck!!!

Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Current Obsession: Dannijo Statement Necklaces

”Sve je u detaljima” jedna je od onih modnih zapovesti koje smo...
Read More

169 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *