New In: Bags+Special News

14
Volim ”New In” postove. Što zbog (očigledno) novih komada, što zbog prilike da se poigram sa fotografijom – mojom sve većom strašću direktno proisteklom iz bavljenja blogovanjem. Stoga, danas za vas kratki pregled torbi koje su tokom protekle nedelje stigle na moju adresu. Stilski toliko različite, a opet podjednako uklopive u moj stil. Uživajte!
P.S. Na kraju posta čeka vas obaveštenje o vrlo zanimljivoj aktuelnoj akciji ”Stilizuj se u Ušću” u kojoj svi  zainteresovani maturanti mogu osvojiti sjajnu nagradu. Skrolujte!

I love ”New In” posts. Not just because of (obviously) new pieces, but also because of the opportunity to play around with photography – my growing passion. So, in this post, a short overview of the new bags that arrived at my address during the last week. Stylistically so different, yet equally-fitting to my style. Enjoy!

15
16
 Newspaper Print Shoulder Bag (ivory) from Oasap.com

 

17
17a
Elegant Retro Handbag from Oasap.com 
18
19

 

Gold sequin bag from Tašnarija
20
21
I za kraj, jedna od najposebnijih tašni koju posedujem.
Naime, verujem da ste već upoznati sa akcijom Tašnarije u kojoj su domaće modne blogerke imale specijalnu priliku da dizajniraju svoju verziju Tašnarija torbe. Kako sam dugo tragala za idealnom animal ”pismo” tašnom, rešila sam da upravo to i bude tema mog dizajna i voila… Pred vama je rezultat! Nadam se da vam se dopada! Ukoliko je tako, pišite na tasnarija@gmail.com  i naručite svoj primerak. Veliko hvala Tašnariji na ovoj prilici!
Animal+black bag design by me for Tašnarija find it HERE!
A sada koja reč o najavljenoj akciji Stil Magazina i šoping centra ”Ušće”:
Vest
Stil magazin i Ušće shopping centar organizuju akciju „Stilizuj se u Ušću” od 7. do 21. maja, u kojoj će maturanti imati priliku da dobiju vredan vaučer od 750 evra za nezaboravan šoping. 
Svi zainteresovani maturanti mogu učestvovati u ovoj akciji tako što će na Fejsbuk fan page-u Stil magazina ili Ušće shopping centra napraviti svoju idealnu matursku kombinaciju u specijalnoj FB aplikaciji koja nosi ime ove akcije. Na Fejsbuk profilima Stil magazina i Ušće shopping centra pogledajte uputstvo kako da osmislite idealan stajling za veče koje ćete zauvek pamtiti. Vaša odabrana kombinacija biće objavljena na Fejsbuku, a najveći broj „lajkova” može vas dovesti u deset finalista. 
Modni žiri Stil magazina odabraće 21. maja dva pobednika, koji osvajaju vaučer od 750 evra za šoping iz snova. 
Srećno svim učesnicima!

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

33 Comments

Leave a Reply

Enter the number *