Obrnuta filozofija

Ne postoji jedno pravilo kojeg se držim prilikom građenja outfit kombinacije. Nekada to činim vođena bojom koju tog trenutka preferiram. Češće prilikom za koju je kombinacija namenjena. Najčešće svojim raspoloženjem. Čime god da je moj izbor inspirisan uglavnom počinje biranjem bazičnih komada poput pantalona, košulje ili haljine, nastavlja se odabirom asesaoara i završa izborom obuće.

Ovaj put stvari su se odvijale drugačije. Tačnije, u potpuno suprotnom smeru. Najpre sam odabrala cipele. Prvi i pravi jesenji shoe crush, iz najnovije i trenutno aktuelne Aldo kolekcije (koja je još jedna u nizu potvrda zašto volim ovaj brend i njihove modele). Lakovane, štepovane, sasvim klasične sa neklasičnim đonom koji je čitavu priču zaokrenuo u smeru avangarde.

Znala sam, prva iduća prilika i prvi idući outfit je njihov. I bilo je tako. Izvukla sam ih iz kutije, stavila na sred sobe i gledajući ih počela sam da smišljam ostatak kombinacije. Torba malih dimenzija u crno-belom koloritu, odabrana istom prilikom kada i cipele, sama se nametnula. Ponovo Aldo i ponovo sjajan model.

Na red su došli dodaci te sam uz zlatne detalje na torbi ”povezala” zlatno midi-prstenje i naočare za sunce.

Ostalo je ono ključno i glavno, odevni komadi kojima bih sve fragmente kombinacije spojila u celinu. Tada se neočekivano desio spoj cigaret pantalona i elegantnog duksa sa potpisom sjajne Tijane Žunić (jedna od omiljenih prošlosezonskih kupovina). I taman kada sam bila sigurna da je ova priča kompletirana shvatih da fali nešto. Setila sam se – crveni karmin da bude tačka na kraju.

Na isti način numera Bobby Caldewella, koju ovih dana držim na repeat, biće tačka na kraju ovog posta. Ali pre kraja čekaju vas fotografije u kojima je Jovana sjajno uspela da zabeleži spoj Malog Pariza (kultni restoran u Beogradu), all-black outfita i miholjskog leta. Stoga, uživajte… Do idućeg javljanja… Vaša B.

P.S. Veliko mi je zadovoljstvo i čast da najavim svoje predavanje na ovogodišnjem CE&HA sajmu (Sajam računara, elektronike i kućnih aparata). Predavanje na temu ”Blog i kako od njega zaraditi u Srbiji” zakazano je za subotu, 3. oktobar u 13 časova u hali 1A. Ukoliko ste u prilici da u subotu svratite do Beogradskog sajma biće mi zadovoljstvo da se družimo i upoznamo. U tu svrhu, prosleđujem vam link putem kojeg možete potvrditi svoje prisustvo a ja vam obećavam mnogo zanimljivih informacija i saveta na temu bloga i blogovanja: http://ceha.rs/edukacija/. Vidimo se!

JT__0948
JT__0968JT__0932
JT__0981
JT__0918JT__0949
JT__0931
JT__0921JT__1003JT__0907JT__0928JT__0989JT__0960JT__1011
JT__0943

wearing: shoes, bag, sunglasses & rings: ALDO; sweatshirt: TIJANA ŽUNIĆ;
pants: H&M;  watch: DANIEL WELLINGTON;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija

JT__1020a

Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

U štreberskom raspoloženju

Košulja+džemper > nerazdvojiva kombinacija koja je definitivno obeležila moju jesen. U poslednje...
Read More

28 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *