Otvaranje Ecco radnje – delić atmosfere i moji favoriti

Izgleda da Beograd nikada ne miruje. I ne, ne mislim ovde na njegov uzbudljiv noćni život. To je već jučerašnja vest. Ovaj put mislim na njegovu modnu ponudu. Svakih mesec dana Beograd se pohvali novom modnom adresom vrednom pažnje. I zaista, po sredi su kvalitetni i svetski poznati brendovi, čiji dolazak ne može a da ne obraduje modne sladokusce.  Poslednja potvrda? Povratak poznatog danskog brenda obuće Ecco. I to na istu adresu na kojoj je svojevremeno postojala prva beogradska Ecco radnja. Simboličan i vrlo lep potez, ako mene pitate.

A lepa je i ponuda ovog brenda. Mokasine sa uvodne fotografije su tu da mi potkrepe reči. Baš kao i roze baletanke koje ćete videti u nastavku. Ali i veliki izbor odličnih patika. No, nije lepota jedini adut Ecco obuće. Oh, ne. Udobnost, kvalitet izrade i kvalitet materijala su mnogo važnije stavke za ovaj brend. I to se oseti već na prvi korak. Ne verujete? Skoknite do Uzun Mirkove 5 i uverite se lično.

Moj savet je da krenete od japanki, pređete preko espadrila i patika a onda za kraj ostavite mokasine i baletanke. U međuvremenu, ruka će vam sama poći za sjajnim torbama. Tako je makar bilo u mom slučaju, kada smo se u petak popodne okupili u novoj radnji na koktelu održanom povodom ponovnog dolaska brenda Ecco u Beograd. Kako je Jovana bila sa mnom i kako odavno nismo imali post ovog tipa, rešile smo da vam zabeležimo koji trenutak sa samog događaja i da vam putem fotografija prenesem delić atmosfere, ali i Ecco ponude.

Nadam se da će vam to biti od koristi. Ukoliko budete imali bilo kakva pitanja stojim vam na raspolaganju. I da, ako vas zanima da li sam ja za sebe odabrala koji par: odgovor vas je sačekao već na uvodnoj fotografiji. Jedva čekam da ga sa vama podelim i u okviru nekog outfit posta.

Do idućeg javljanja, veliki pozdrav. Vaša B.

wearing: pants: ORSAY; t-shirt: NEW YORKER; vest: ASOS;  scarf: H&M Conscious;
sandals: ZARA; bag: MEXX; bracelets: SVETLANA VUKOV; ring: Studio ”Glina”;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija

 

*ovaj post je urađen u saradnji sa Ecco Srbija

Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

New In: ALM Jewelry

Dugo sam imala averziju prema nošenju zlatnog nakita. Par poslednjih modnih sezona...
Read More

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *