Outfit Post: Laneno Popodne

Nekim čudnim spletom okolnosti nekoliko poslednjih outfit postova bili su na ovaj ili onaj način povezani sa umetnošću. Izgleda da će ta tradicija potrajati jer je i večerašnji post protkan umetničkim nitima. Samo ovaj put, priču o slikarskim velikanima zameniće ona u čijoj će se glavnoj ulozi naći velikani pisane reči, tačnije mesto koje ih je okupljalo.

Dobro došli u Klub književnika.

Mesto koje je Bogdan Tirnanić svojevremeno opisao kao ”mit”, a ne restoran. I zaista, kada malo bolje razmislite, ima nečeg mitskog u toj bašti opkoljenoj staklom i zelenilom. Dovoljno je da samo pomislite ko je sve sedeo za tim stolovima, ko je sve dolazio na čašu razgovora i dobrog vina, čija su prijateljstva sklopljena i čije ljubavi upravo ovde započete, pa da osetite divljenje i ponos što imate priliku da budete i sami deo tog prostora. Ali ne, ne želim da vam odmah otkrijem celu priču ovog jedinstvenog beogradskog kutka. Neka ovo bude tek mali uvod u serijal postova posvećenih Klubu književnika. Jer, kada vas ljudi koji stoje iza ovakvog mesta pozovu da budete njihov specijalni gost kad god to poželite, onda vi osetite zadovoljstvo, ali i odgovornost da opravdate njihovo poverenje. Zato smatram da ovih nekoliko fotografija nije dovoljno da bismo ispričali priču o Klubu. Ali, sa druge strane osetila sam veliku želju da ih podelim sa vama upravo ovde, na blogu, a ne samo na društvenim mrežama. Zaslužio je to Klub, Jovanino umeće, ali i laneni komplet koji nosim u postu, a koji nam stiže iz ponude Afrodite Mode Collection. A zaslužio je to i ovaj blog i njegova modna rubrika koju nisam osvežila puna tri meseca. Previše, složićete se. Kao što rekoh, ovo je tek uvod… Nadam se da se vidimo i u nastavku ove posebne priče…

P.S. Konkurs za petog člana BDW tima je i dalje otvoren, zato pozivam sve zainteresovane da se jave na branasdivineworld@yahoo.com i proslede svoju biografiju i par autorskih tekstova. Čekamo vas! 

nosim: pantalone & prsluk: AFRODITE MODE COLLECTION; torba: KARL LAGERFELD;
prstenje: RENAME & STUDIO GLINA
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
lokacija: Restoran ”Klub književnika”

*ovaj post nije sponzorisan

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

2 Comments

 • Reply July 5, 2018

  Nina

  Divno je sve,tako otmeno,elegantno.Prostor Kluba knjizevnika je posebna prica.Uzivala sam Brano.☺

 • Reply July 7, 2018

  Vanja

  Brano, kojim temam bi se bavio novi član tima? Pokušala sam da nadjem nešto više o samom konkursu na blogu, ali bezuspešno.

  Hvala ti

Leave a Reply

Enter the number *