Outfit post: ljubav = leptir

Sa Valentinom Obradović, našom poznatom modnom dizajnerkom, nikada se nisam zvanično upoznala. Ipak, to ni mene ni nju nije sprečavalo da vrlo javno i glasno bodrimo jedna drugu. Ona mene na kontu mog rada na blogu a ja nju na račun ne samo njenog dizajnerskog umeća već i njene pojave, koja me je oduvek oduševljavala i podsećala na neka davna, lepša vremena. Zato sam sa oduševljenjem reagovala na priliku da upravo Valentinu intervjuišem za City Magazine, za koji i dalje sa zadovoljstvom pišem. Tada smo se Valentina i ja virtuelno upoznale, nakon čega smo ostale u redovnom kontaktu. I baš negde, u to vreme, ja sam objavila OVAJ post. Valentina je, videvši ga, shvatila da je haljina koju sam nosila u tom postu jako podseća na model jedne od majici iz njene Love kolekcije. Bila je to majica sa žutim leptirom iznad kojeg je jednostavno pisalo:

love = ljubav
ljubav = leptir

I zaista, nijanse Valentininog leptira bile su identične bojama moje haljine. To smo obe shvatile kao znak. Nekoliko nedelja kasnije na moju adresu je dolepršao Valentinin ”leptir”. I nije bio sam. Stigao je u paru sa još jednim identičnim primerkom, koji je Valentina namenila za sve vas, koji ste redovno uz ovaj blog.

Oduševljena poklonom jedva sam sačekala priliku da ga prošetam beogradskim ulicama. To se i desilo tokom jednog od ovih dana miholjskog leta, uz koje žuti leptir savršeno paše. Ukombinovala sam ga uz klasične Mango cigaret-pantalone i duži blejzer, i moje apsolutno omiljene Zara cipele, koje ovih dana sa guštom šetam. I krajnji rezultata je upravo ispred vas.

Baš kao i prilika da i sami posedujete svog ”žutog leptira”. Sve što je potrebno da uradite jeste da zapratite Love by Valentina FB stranicu i da u komentaru na ovaj post napišete šta vi izjednačavate sa ljubavlju. Autor za mene najlepšeg odgovora dobiće Valentininu ”leptir” majicu (ostatak kolekcije majici, ali i dukseve koji su od skora u ponudi, možete pogledati OVDE). Igramo se do sledeće subote, zato požurite. Želim vam svu sreću i naklonjenu inspiraciju. Do idućeg posta…. Vaša B.

P.S. Pre nego se pozdravimo podsećam vas na fantastičan C-THRU konkurs u okviru kojeg možete da osvojite sjajne nagrade (jedna od njih je i šoping sa mnom u vrednosti od 500 evra 😉 )! Svi detalji vas čekaju na OVOM linku!

jt__3236jt__3338jt__3212jt__3302jt__3336jt__3259jt__3296jt__3250jt__3292 jt__3263 jt__3288 jt__3335 jt__3365 jt__3351

wearing: t-shirt: LOVE by VALENTINA; pants: MANGO; blazer: SHEIN; shoes: ZARA; bag: SISLEY;
sunglasses: TRUSSARDI; watch: TOMMY HILFIGER; ring: JTDOT;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija

*ovaj post nije sponzorisan

Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

17 lala

Inspiracija je večeras rešila da me ostavi na cedilu. Pokušavam da je...
Read More

54 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *