Outfit post: Modna ”diktatura”

Postoje odevni komadi koji imaju moć da potpuno samostalno diktiraju način na koji će se jedna odevna kombinacija razvijati. Kako ih ugledate u glavi vam se stvori slika idealnog outfit spoja i vidite svaki njegov deo i detalj. Od obuće do naušnica. I ništa van te zamišljene slike ne dolazi u obzir.

Upravo se to zbilo i meni samoj, u momentu kada sam ugledala providnu haljinu iz najnovije H&M Trend kolekcije (koja je dostupna samo u H&M radnji u Knez Mihailovoj). Njena prozračnost, kroj i model u glavi su mi razvili sliku outfita u kojem preko bele košulje i pantalona nosim upravo nju. U toj prvoj zamisli pantalone su zapravo bile farmerice, ali kako je prilika za koju sam namenila ovu kombinaciju bila poprilično elegantna i podrazumevala je crveni tepih, rešila sam da umesto njih odaberem pantalone od veštačke kože. Crne salonke su takođe bile deo prvobitne slike, baš kao neobična, Asos torbica (na čiju cenu vam posebno skrećem pažnju, jer je i više nego prihvatljiva!). Jedino sam se oko nakita kratko dvoumila, da bih na kraju izabrala trenutno omiljene Parfois minđuše i prstenje iz Studija Glina i JTdot ”radionice”. Rezultat je bio identičan slici koju sam imala u glavi. I to je verovatno jedan od najprijatnijih modnih trenutaka u životu svake žene – trenutak u kojem shvatite da kombinacija uživo izgleda podjednako dobro koliko i vaša zamisao o njoj.

Naravno, ne očekujem da svima bude ”podjednako dobra”, pogotovo što je po sredi nešto netipičniji spoj, ali se ipak nadam da će najvećem broju vas biti zanimljiva i inspirativna. Posebno što polako ali sigurno ulazimo u period praznika, u kojem se elegancija nekako podrazumeva, te neka ovo bude jedan od modnih predloga na tu temu… Do idućeg, budite mi pozdravljeni. Vaša B.

 jt__4382 jt__4377jt__4466 jt__4347 jt__4450 jt__4513 jt__4522 jt__4490 jt__4399 jt__4373 jt__4491 jt__4496

wearing: dress: H&M; shirt: ROBERTO BARESSI; pants: ZARA; pumps: NINE WEST;
bag: ASOS; earrings: PARFOIS; rings: JTdot & STUDIO GLINA;
 PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija

*ovaj post je urađen u saradnji sa H&M Srbija

Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Instagram Wednesday No. 4

Letnja pauza uticala je i na Instagram postove, odnosno nedostatak istih. Nadam...
Read More

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *