Outfit post: Petominutna kombinacija

Kad god bi me neko pitao za mišljenje o komadima koje bi svaka žena morala da ima u svom garderoberu, moj odgovor bi obavezno podrazumevao belu košulju. Ne samo što će zauvek biti najbolji odgovor na nemam-šta-da-obučem-situaciju, već će ostati i najbolja opcija za one outfite koji u isti mah moraju biti formalni, poslovni, ležerni i moderni. Kada smo kod ove poslednje stavke, moj predlog je da obratite pažnju na košulje sa karnerima. Da, da dobro ste pročitali: sa karnerima. Pre samo godinu dana bila sam tako daleko od izjava ovog tipa, a evo sada sa uživanjem biram baš takve košulje. Jedna od njih je i sastavni deo današnjeg outfit posta. Classic with a twist komad koji se tako lepo i lako kombinuje i nosi. Dovoljno je upečatljiv, da ostatak može ostati poptuno basic, a opet dovoljno jednostavan, da ne zahteva  previše mozganja i presvlačenja.

Moja današnja kombinacija to najbolje dokazuje. Osmišljena i realizovana u 5 minuta. Jedina dilema nastala je oko obuće. Da li se opredeliti za ležerniju varijantu i odabrati patike, ili dati malo elegantniju notu celoj priči i obuti salonke. Jasno vam je za koju opciju sam se odlučila. Makar u onom prvom delu dana, kada je ovaj post i nastao. No, samo nekoliko sati kasnije, na mojim nogama bile su omiljene crne patike.

Pre nego počnete sa listanjem fotografija, moram vam skrenuti pažnju na kaput. Ponovo Metisu i ponovo fantastičan model, izrada, materijal. Kažem ponovo jer ste ovu online prodavnicu već imali prilike da upoznate u jednom od prethodnih outfit postova. Ni ovaj put nisu razočarali, zato od mene imate sve preporuke na račun njihove ponude. Jeste nešto skuplja, ali zato možete računati na kvalitetne i vrlo zanimljive komade.

Ovom preporukom završiču današnje modno javljanje i pozvaću vas da date svoje mišljenje na račun istog. Do idućeg, budite mi pozdravljeni. Vaša B.

Branislava Antovic-Branas Divine World-Outfit Post-Jovana Tomasevic Branislava Antovic-Branas Divine World-Outfit Post-Jovana Tomasevic 7 Branislava Antovic-Branas Divine World-Outfit Post-Jovana Tomasevic 6
Branislava Antovic-Branas Divine World-Outfit Post-Jovana Tomasevic 11
Branislava Antovic-Branas Divine World-Outfit Post-Jovana Tomasevic 4 Branislava Antovic-Branas Divine World-Outfit Post-Jovana Tomasevic 1 Branislava Antovic-Branas Divine World-Outfit Post-Jovana Tomasevic 5 Branislava Antovic-Branas Divine World-Outfit Post-Jovana Tomasevic 13 Branislava Antovic-Branas Divine World-Outfit Post-Jovana Tomasevic 2 Branislava Antovic-Branas Divine World-Outfit Post-Jovana Tomasevic 10 Branislava Antovic-Branas Divine World-Outfit Post-Jovana Tomasevic 6 Branislava Antovic-Branas Divine World-Outfit Post-Jovana Tomasevic 9Branislava Antovic-Branas Divine World-Outfit Post-Jovana Tomasevic 14

wearing: blouse: H&M Trend (dostupan isključivo u H&M radnji u Knez Mihailovoj ulici);
pants: H&M; coat: METISU; shoes: NINE WEST; hat: LINDEX; bag: ZARA;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija

*ovaj nije sponzorisan

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

9 Comments

 • Reply February 22, 2017

  Katarina

  Jednostavno, a savršeno! 🙂

 • Reply February 22, 2017

  ivanasworld

  Bas mi se dopada kombinacija 🙂 Bluza je prelepa 🙂
  http://www.ivanasworld.com

 • Reply February 23, 2017

  suzana

  Pozdrav Brano, odlično, mislim da mi je ipak kaput danas ispred košulje, mada je cijela kominacija divna. Torbica je preslatka. Volim bose noge, ništa ne izgleda tako dobro kao uske hlače na bose noge i klasičnu salonku. Još kada bi nam temperatura bila takva da je to uvijek moguće… Suzana

 • Reply February 23, 2017

  AMRA

  Draga Brano, kombinacija je sik!Cekam tvoje prijedloge za odabir obuce za predstojecu sezonu proljece-ljeto,kao i ideje za neki vecernji izlazak…nesto u dvije tri boje…pozdrav!

 • Reply February 23, 2017

  Dora Milašinović

  Super outfit. Košulja je baš slatka. Istovremeno je jednostavna i efektna, takođe ostavlja dosta prostora za eksperimentisanje. A ovaj kaput sam već “snimila” na tvom Instagramu.

  http://dorajaa.blogspot.com

 • Reply February 27, 2017

  željka

  Prelijepa kombinacija, kaput je predivan, kosulja preslatka 🙂

 • Reply March 5, 2017

  Angie

  Predivno! Odlicna kombinacija. Slike kao i uvek fenomenalne. Samo nastavi ovako, Brano.

  Moj blog –
  http://angiediaries.blogspot.rs/?m=1
  Posetite ga, mozda vam se dopadne.

 • […] Post preporuka: Petominutna kombinacija | Brana’s Divine World […]

 • […] Post preporuka: Petominutna kombinacija | Brana’s Divine World […]

Leave a Reply

Enter the number *