Outfit Post: Snaga, romantika i folklor – delić H&M Studio A/W 2016 kolekcije

I mada je u trenucima ispisivanja ovih rečenica, na metar od mene kofer pun lagane i lepršave odeće, spakovane za naše letovanje, na kojem ću uveliko biti dok vi ovo budete čitali, na blogu stižu prve naznake jeseni 2016. Razlog za ovakav ”nesklad” jeste modni kalendar koji je neumoljiv i ne prepušta ništa slučaju, te prema čijoj računici leto već broji svoje poslednje dane i ustupa mesto jesenjim kolekcijama koje samo što nisi stigle međ’ rafove omiljenih nam radnji. A ne bi valjalo da ih dočekamo nespremni, zar ne?

Odatle i ideja za današnji post i želja da sa vama podelim delić najnovije, Studio A/W 2016 kolekcije, brenda H&M, koji je odavno na samom vrhu meni omiljenih ( u šta su vas nebrojano puta uverili moji outfit postovi). Na ovaj način, dobre tri nedelje pre nego što komadi stignu u H&M radnje (8. septembar, preciznije), imate prilike da vidite neke od mojih favorita, i eventualno ih zabeležite na svoje šoping liste, kao nešto što bi i vama dobro došlo u garderoberu ove jeseni.

A u sjajnoj kolekciji, koja slavi žensku moć i snagu, izbora mnogo! U prvi mah vam pažnju privlače folklor motivi, koji se provlače kroz upečatljive vezove i zanimljive detalje. U sledećem, shvatate da kolekcija krije mnogo romantičnih trenutaka, u vidu nežnih haljina, tananih košulja i puf rukava. A onda, jedna nova vrsta ženstvenosti izranja iz naglašavajućih krojeva i snažnih boja poput crne i crvene. Upravo su te dve boje bile i moj izbor. Najpre sam odabrala f a n t a s t i č n e crvene pantalone, dubokog struka i zvonastih nogavica, da bi ruka sama krenula ka jednostavnoj, ali baš zato meni posebno lepoj bluzi, prijatnog materijala, koji kao da mazi kožu uz koju se prijanja. Zbog njenog nešto dubljeg dekoltea, odabrala sam za ispod najdelikatniji komad u kolekciji: čipkanu majicu sa tankim bratelama. I onda, one – minđuše kakve se samo izmaštati mogu. Dašak onog folklor prizvuka, koji se provlači kroz čitavu kolekciju. Oh, kako su me samo osvojile na prvi pogled. I tada sam znala – to je to. Kombinacija koja čini da se osećam tako snažno, moćno i puno samopouzdanja. I rekla bih da se to da primetiti i na fotografijama, nastalih u roku od samo dvadesetak minuta. To su oni trenuci kada se sve poklopi: od lokacije do kombinacije. Zato mi je ovaj post na vrhu liste najomiljenijih iz 2016. godine. I kao što uvek kažem, nadam se da će biti i vaš. Sa tom željom vas pozdravljam do idućeg javljanja… Vaša B.

JT__0437 JT__0520 JT__0407 JT__0434 JT__0515JT__0409
JT__0540 JT__0513JT__0565JT__0417JT__0509 JT__0394
JT__0531

wearing: H&M STUDIO A/W 2016

ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija

*ovaj post je urađen u saradnji sa H&M Srbija

Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

6 u 1 – martovsko izdanje

Volim novine. Volim stvaranje novih, malih tradicija. Pogotovo ovde i pogotovo kroz nove...
Read More

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *