OUTFIT POST: Til, Kašmir, Vuna i Najlon

Da, nije me bilo punih 7 dana. Čak ni na društvenim mrežama nisam bila preterano aktivna. Trebalo mi je da malo predahnem. Da malo odvojim oči od ekrana a prste od tastature. Jer, ovaj vas posao zahteva u celosti. Traži vašu prisutnost i dostupnost skoro pa 24/7. A za to vreme vi morate biti cela redakcija/firma u jednom čoveku. Od kurira i sekretarice preko novinara i glavnog urednika do finasijskog i generalnog direktora. I ma koliko da uživam u svemu tome, desi se da snaga i inspiracija iznenada nestanu, a zajedno sa sobom povedu volju i entuzijazam. I onda mi ne preostaje ništa drugo no da ih strpljivo sačekam da se ”izduvaju” i onda vrate tamo gde i pripadaju. Tako je bilo i ovaj put. Sada, kada smo konačno svi na okupu, vreme je da se vratim redovnom postovanju.

Sećate se haljine iz OVOG posta? Sećate se priče o tome kako me je inspirisala na kombinaciju sa košuljom i pantalonama preko kojih sam je nosila? Da, to sam tada šaljivo nazvala ”modnom diktaturom” (pravi sam šaljivdžija, zar ne? 😀 ). Nešto slično se desilo i sa današnjim outfit spojem. Dok me je u slučaju prve kombinacije inspirisala prozračnost i model haljine, u slučaju druge, današnje, inspiracija je potekla od njenog materijala – nežnog i mekog tila. Kako sam ga osetila pod prstima, tako sam poželela da ga ukombinujem sa nečim potpuno drugačijim, a opet podjednako nežnim i mekim. Sivi, vuneni, glomazni džemper, bila je prva asocijacija. Imala sam sreće jer se u najnovijoj Trend kolekciji, brenda H&M, iz koje je i haljina, našao komad identičnog opisa (inače, ova kolekcija se može naći samo u H&M radnji u Knez Mihailovoj ulici)

Za razliku od prve kombinacije, u ovoj se haljina našla u osnovi outfita a preko nje je došao novi sloj, odnosno džemper. Međutim, nisam želela da se tu zaustavim. Imala sam ideju da dodam još jedan sloj i još jedan neočekivani tip materijala. I tada mi je sinulo – Metisu parka, koja tek što je stigla na moju adresu. Tako je preko tila, kašmira i vune, došao najlon!

I znate šta? Tako sam se dobro osećala u ovoj kombinaciji! U isti mah ženstveno i buntovno, nežno i ”opasno”. Rekla bih da moje facijalne ekspresije, baš kao i govor tela koji možete videti na fotografijama, odlično ilustruju moje balansiranje između pomenutih osećanja. Jer, svega tu ima: od nežnih pogleda do gangsta stava. 😉 I drago mi je da je tako, jer ništa lepše no kada garderoba uspe da vas pokrene i dotakne više od vaše kože.

A šta vi mislite o svemu? Kako se vama čini ovaj spoj? Da li biste išta menjali, dodali, oduzeli? Čekam vaše odgovore. Do idućeg posta budite mi pozdravljeni i modno nesputani. Vaša B.
Branislava Antović - Branas Divine World - HM Trend kolekcija - Metisu parkaBranislava Antović - Branas Divine World - HM Trend kolekcija - Metisu parkaBranislava Antović - Branas Divine World - HM Trend kolekcija - Metisu parkaBranislava Antović - Branas Divine World - HM Trend kolekcija - Metisu parkaBranislava Antović - Branas Divine World - HM Trend kolekcija - Metisu parkaBranislava Antović - Branas Divine World - HM Trend kolekcija - Metisu parkaBranislava Antović - Branas Divine World - HM Trend kolekcija - Metisu parkaBranislava Antović - Branas Divine World - HM Trend kolekcija - Metisu parkaBranislava Antović - Branas Divine World - HM Trend kolekcija - Metisu parkaBranislava Antović - Branas Divine World - HM Trend kolekcija - Metisu parka
Branislava Antović - Branas Divine World - HM Trend kolekcija - Metisu parka Branislava Antović - Branas Divine World - HM Trend kolekcija - Metisu parka
Branislava Antović - Branas Divine World - HM Trend kolekcija - Metisu parka - Rename prstenjeBranislava Antović - Branas Divine World - HM Trend kolekcija - Metisu parkaBranislava Antović - Branas Divine World - HM Trend kolekcija - Metisu parkaBranislava Antović - Branas Divine World - HM Trend kolekcija - Metisu parkaBranislava Antović - Branas Divine World - HM Trend kolekcija - Metisu parkaBranislava Antović - Branas Divine World - HM Trend kolekcija - Metisu parka
Branislava Antović - Branas Divine World - HM Trend kolekcija - Metisu parka - Shoe Star obuća
wearing: dress: H&M Trend; sweater: H&M Trend; parka: METISU;
shoes: SHOE STAR; cap: C&A; rings: WERKSTATT & RENAME;
PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija

*ovaj post je urađen u saradnji sa H&M Srbija

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

9 Comments

 • Reply December 13, 2016

  Mali Iv

  Uuu, ja bih ovo nosila svaki dan! ♡

 • Reply December 13, 2016

  Dora Milašinović

  Jako mi se svidja tvoj outfit. Zaista si uspela da balansiras na pravi nacin.

  http://curvyandfabulousgirl.blogspot.rs/

 • Reply December 13, 2016

  Dragana

  Wooow! Ovo je najbolji outfit post koji sam videla u skorije vreme.

  Savrseno!

 • Reply December 13, 2016

  Kiki

  S A V R S E N O!

  Mislim da si nadmasila samu sebe ovim outfitom. Jako lepo osmisljeno…Pa cak ti i zavidim! Moze li postojati bolji kompliment?! :)))

  Pozdrav!

  http://ourfashionworlds.blogspot.rs/?m=1

 • Reply December 13, 2016

  Katarina

  Sviđa mi se outfit,posebno zato što je slojevit! Ja bih možda samo dodala mali kaiš na džemper i haljinu. 🙂

 • Reply December 13, 2016

  Lidija

  Brano,
  Ti znaš da si moj girl crush, ali ovo mi se ne dopada, da izvineš na izrazu ali izgledaš kao hobo, pogotovu u toj jakni i na mestu gde si se fotkala, razumem tvoju potrebu za nesvakidašnjim. Lice ti je prelepo, kao kapica i prsten.
  Pozdrav :*

 • Reply December 14, 2016

  Katarina

  Predzadnja slika ti je prelepaaaa! Ti si prelepa! <3

 • Reply December 14, 2016

  ivanasworld

  Bas mi se dopada kombinacija 🙂 Nisam ljubitelj ovih jakni ali tebi divno stoji i bas je lepo legla na celu kombinaciju 🙂 Haljina je divna i super ide sa dzemperom, pun pogodak Brano <3
  http://www.ivanasworld.com

 • Reply December 22, 2016

  Nevena

  Vidi se da ti je preudobno i da uzivas u kombinaciji! Pun pogodak!

Leave a Reply

Enter the number *