Postojnska modna priča

Branislava Antovic u hotelu Jama u Sloveniji

Nakon priče o mom emotivnom putovanju kroz Postojnsku jamu, a povodom promocije novog Vichy proizvoda, Minéral 89, evo još jednog posta koji je nastao tih dana u Sloveniji. Zanimljiv enterijer Hotela Jama, u kojem smo Jovana i ja bile smeštene zajedno sa ostalim novinarima i blogerima iz Srbije, inspirisao nas je za jedan outfit post. U prvi mah sam pomislila da vam neće biti interesantno da ponovo gledate moje upečatljive narandžaste pantalone, nakon što ste imali priliku da ih vidite OVDE i OVDE, ali sam onda shvatila da vam upravo to može biti inspirativno. Naime, ja volim da vidim primere kombinovanja jednog komada na više načina, a ovakav model pantalona je zaista zahvalan u tom smislu. Zato verujem da vas različiti primeri njihovog spajanja sa drugim komadima mogu inspirisati da i sami nabavite sličan model ili da model koji već posedujete iskombinujete na nov način.

U ovom slučaju, pantalone su ukombinovane sa čipkanom majicom ispod koje sam nosila običnu pamčunu, crnu majicu sličnog kroja. Ovu majicu ste imali priliku da vidite u OVOM i OVOM postu. Preko nje, došla je haljina na preklop koju sam nosila otkopčanu, tako da je izgubila svoju primarnu ulogu i tako postala duža tunika. Mali trik kojim svojoj haljini možete naći potpuno novu ulogu. Inače, sva tri komada su H&M.

Na nogama sam iskombinovala Nine West salonke sa Reserved soknama. Spoj koji sam rado nosila tokom zime, a verujem da ću ga posebno eksploatisati tokom prolećne sezone. Što se tiče nakita tu je po običaju upadljiv prsten i upadljiv par minđuša. Prvi komad je deo ponude domaćeg brenda JT Dot, dok su minđuše Parfois.

I tako je ova modna priča kompletirana. Nadam se da će vam se dopasti i da će vas, što je i najbitnije, inspirisati. Kao i uvek, volela bih da čujem vaše utiske. Do idućeg posta, najlepše vas pozdravljam… Vaša B.

nosim: pantalone, majica i haljina: H&M; čarape: RESERVED; prsten: JT DOT; minđuše: PAROFIS;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ

*ovaj post nije sponzorisan

Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Indian Summer

  Ništa kao dobar par jesenjih oksfordica. Idealna doza muževnosti u jednom...
Read More

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *