Povratak omiljenom spoju

Zauvek ću ”padati” na spoj komada jarke boje sa komadom prugastog desena. I zauvek ću ga smatrati aktuelnim i nosivim. Jer, po mom mišljenju, pričamo o jednoj od onih modnih varijanti koje su imune na kategorisanje tipa in i out (meni inače ni malo bliska, a ni draga kategorizacija). Zato joj se vraćam svaki put kada se za to ukaže prilika. Novi, jarko žuti Sheinside kaput i prugasti Gina Tricot džemper, kupljen u Berlinu, bili su upravo to: idealna prilika, razlog a i način da se vratim ovom vrlo dragom spoju. Sve je rezultovalo podjednako dragom kombinacijom za koju se iskreno nadam da će i vama biti inspirativna. Pogotovo ukoliko pored spoja jarkih boja i pruga volite i onaj koji se odnosi na gumene čizme, helanke i čarape do kolena. Jer, upravo taj spoj dopunio je gore pomenuti. Nadam se da će vam se dopasti krajnji rezultat. Kao i uvek, komentari su tu za vaše utiske.

Pre nego vas prepustim fotografijama, iza kojih, kao i uvek, stoji sjajna Jovana Tomašević, napomenula bih vam da je lista svih pesama ikada korišćenih u mojim postovima od danas dostupna na mom YT kanalu. Stoga, ukoliko ste ljubitelji numera koje sam birala u svrhu muzičkih podloga mojih javljanja, evo načina da ih sve pronađete na jednom mestu.

Inače, pesma koja prati današnju post ne samo da je jedan od velikih hitova velikog Eltona Džona, već je i deo soundtrack kompilacije korišćene u filmu Almost Famous, koji je jedan od menih dražih naslova te ga od srca i vama preporučujem. Uživaćete, sigurna sam.

A nadam se da ćete uživati i u večerašnjem javljanju, zato vas odmah prepuštam njegovim fotografijama. Do idućeg, budite mi pozdravljeni. Vaša B.

JT__2471JT__2520JT__2431JT__2511JT__2422JT__2533JT__2571JT__2455JT__2442JT__2469JT__2434JT__2605

 

ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
wearing: sweater: GINA TRICOT; tights: REEBOK; coat: SHEINSIDE; boots: U.S. POLO;
scarf: H&M; backpack: OASAP;
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Blogorođendansko nagrađivanje: 7 poklona za 7 godina

Negde u ovo vreme, pre tačno 7 godina, počela je najveća avantura...
Read More

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *