Pretty Lil’ Heart…

Outfit postovi su retko kad rezervisani za nedelju, ali ovu današnju, hladnu, sivu i potpuno atipičnu za maj, rešila sam da ulepšam sa par sunčanih fotografija, nastalih dok je proleće još uvek bilo vidljivo.
Bavljenje blogom omogućilo mi je kompletniji uvid u razvoj sopstvenog stila, ali i u spoznaju njegovih najupečatljivijih karakteristika. Tako sam, posmatrajući svoje blog-fotografije, shvatila da sam strasni ljubitelj bež boje, zakleti poklonik zelene, i kao, potpuno otkrovenje, zaljubljenik u kombinaciju plave, bele i crvene. Sećate se, verovatno, OVOG posta u kojem sam se, takođe, osvrnula na ovu paletu boja. Inače, verujem da je glavna prednost pomenute kombinacije u njenoj od godišnjih doba nezavisnoj lakoći primene.
Kao što sam to više puta istakla, poigravanje sa klasikom i nešto oštrijim komadima, smatram jednom od svojih omiljenih modnih disciplina, što se da primetiti i u ovom postu. Strogu crtu karirane košulje i belog sakoa, razbila sam ”bodljikavim” mokasinama (jedan od onih komada koji ili obožavate ili prezirete; verujem da vam je jasno kojoj grupi pripadam), teksas šorcem, i malom tašnom sa ”novinskim” printom. I po koji trag srebrne, čisto da celoj priči da nešto svečaniji ton. Jednostavno, volim mešavinu štreberskog, okfordskog, dečačkog izgleda sa neizostavnim ženstvenim detaljima, šik prizvukom i zavodljivošću koju komadi poput teksas šorca imaju u sebi.
Nadam se da ćete podeliti sa mnom naklonost prema ovoj kombinaciji…
Do idućeg posta, poljubac za sve…. Vaša B.

 

Blogging allowed me to have complete access to the development of my own style, and also to learn more about its most striking features. So, while I was looking at my blog pictures, I realized that I am a passionate lover of beige, an admirer of green, and as a full revelation, in love with the combination of blue, white and red. You remember, perhaps, THIS post in which I also referred to this color palette. I believe that the main advantage of this color combination is in its independence of the seasons.
As I have repeatedly pointed out, playing with classic and a little sharper pieces, is one of my favorite fashion disciplines, which can be easily seen in this post. Strict lines of plaid shirt and white blazer, I broke with ”spiked” moccasins (one of those pieces which you either adore or despise; I believe it is clear which group I belong to), denim shorts, and a small handbag with a ”newspaper” print. Simply, I like to mix geeky, boyish looks with feminine details and chic and seductive overtones.
I hope you will share my affection for this combination…
Until the next post, a kiss for all… Yours, B.

22

23
28
24a
27
25
wearing: shirt: CORTEFIEL; shorts: STRADIVARIUS; blazer: NEW YORKER;
shoes: OASAP.COM; bag: OASAP.COM;
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Outfit Post: U bojama Petrovaradina

Neka se ljubitelji outfit postova vesele, jer evo još jedne modne priče....
Read More

68 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *