Protiv sopstvenih pravila

Nikada nisam bila preterano luda za modnim matchy momentima. Osim što su mi oduvek delovali predvidivo i već viđeno, ni aktuelni trendovi spoja do juče nezamislivog, nisu im išli na ruku. Te sam ih zaobilazila. Sve dok se  velika istina dobre stare ”Nikad ne reci nikad”, nije ponovo potvrdila. I to u odabiru mog jučerašnjeg outfita. Shvativši da novi Sheinside kaput, i relativno nova Zara suknjica, dele indentičnu crvenu nijansu, nisam mogla a da ih ne povežem, i prekršim svoje matchy pravilo. I prijalo je. Kako su kroj kaputa i suknje dali dovoljnu dozu ženstvenosti i elegancije, rešila sam da Momenti čizmama i Lilly D Kvin ogrlicom od matica, vratim priču na edgy teren, i time začinim naizgled posve klasičnu kombinaciju. Sve sam dopunila Front Row duksom sa krznenom prednjom polom, koji je jedan od trenutno mojih omiljenih komada u garderoberu, prvenstveno usled svoje lakoće kombinovanja. Kako me jako, jako zanima šta vi imate da kažete na ovo usklađivanje boja, prepuštam vam komentare. Do idućeg posta…Vaša B.

P.S. Čekaju vas i svi moji odgovori na vaša pitanja, konstatacije i lepe reči iz prethodnih postova. Vratila sam se čitav mesec u nazad sa željom da svima odgovorim, te ako sam slučajno nekog propustila, slobodno se ponovo javite! 

11 (2)02080403101301090507

wearing: sweatshirt: FRONT ROW SHOP; skirt: ZARA; coat: SHEINSIDE; boots: MOMENTI (NURSACE); bag: WOAKAO; watch: ESPRIT; sunglasses: ZEROUV; necklaces: LILLY D KVIN & ”Sjaj” (prodavnica bižuterije); bracelets: MILK & HONEY & random;
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Supergirl

Odmah bih da se ogradim od naziva posta i odbacim i najmanju...
Read More

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *