Prvi GIVEAWAY na Divine World-u!

Junska gužva, ludnica, rokovi, sunce koja vas vuče napolje, a vi mu se opirete, doduše bezuspešno, i jednostavno manjak vremena. Ukratko, ovo bi bilo obrazloženje nedostatku postova poslednjih dana. Ali, evo me, konačno, sa malim iznenađenjem za vas. Prvi GIVEAWAY na Divine World-u, i konačno način da vas nečim konkretnim obradujem. Sećate se posta u kojem sam ”bila srećna u svojim narandžastim pantalonama”. Ako se ne sećate evo podsetnika. Iako sam mislila da će zvezda tog posta biti upravo pomenute pantalone, grdno sam se prevarila, jer ste tada potpuno odlepili za mojim dugmence -prstenčićem. To sam primetila ja, a to je primetila i Danka, inače vlasnica ”Kutka uživancije”, čiji je produkt bio pomenuti prsten. I, da, danas za vas malo poklončića upravo iz Kutkove radionice.
Nakit koji Kutak proizvodi radi se decoupage tehnikom (poznatija kao salvetna tehnika), uz korišćenje akrilnih boja za oslikavanja, dugmića, kao veliki come back ove sezone, i boje za oslikavanje tekstila. Kako Danka ističe ”Kutak stvara samo ono što bi i sam nosio”. Što se tiče prodaje, Kutak ima svoj mali atelje u Novom Sadu, improvizovanu soba u potkrovlju, koja je prepuna šarenih stvari, kistova, boja, slika i sličica. Jedini uslov za dolazak do Kutka je dobro rasploženje i volja za uživancijom. Misija Kutka je da ne štanca nakit, već da svaki komad ponudi malu, posebnu priču. Ali sve je to nepreterano, nekomercijalno i nemgalomanski, već sa puno ljubavi, stila i dobrih želja za sve koji njihov nakit nose.
Dakle, ukoliko želite da posedujete jedan od pet Kutkovih komada, potrebno je da
> pratite blog Divine World, klikom na Follow
> like-ujete Divine World FB stranicu klikom OVDE
>like-ujete Kutkovu FB stranicu kilikom OVDE
>ostavite komentar na ovaj posta sa vašim mail-om i napišete koji komad biste želeli da osvojite
(stim da mi napišete i alternativni izbor, ukoliko prvi već bude bio podeljen)
Rezultati giveaway-a biće objavljeni za tačno 10 dana, dakle 16. juna, a pobednici će biti izabrani preko random.org! Svima puno sreće! Vaša B.
Sorry, for all the readers from abroad! This giveaway is only for local followers!

 

 

Tags from the story
,
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Travel Chatting

Dugo najavljivani Travel Chatting post je tu. Prvi u okviru nove rubrike...
Read More

50 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *