Rekapitulacija prolećnih outfit postova

Apsolutna dominacija crno-belog spoja, jarke boje u tragovima, povratak ”oštrijim” krojevima i iznenadna ljubav ka senf-žutoj nijansi. Stilskim rečnikom, ovako bih najkonciznije opisala svoje oblačenje u prethodna tri meseca. Naravno, bilo je tu manjih ili većih odstupanja od pravila, ali je uglavnom sve počinjalo i završavalo se opisanim stavkama. Tako sam ljubav prema spajanju različitih, upadljivih printova zamenila ljubavlju prema klasičnom spoju crne i bele, dopuštajući nešto jačim bojama da se pojave tek u detaljima. U tom pogledu izuzetak je bila žuta, koja me je prethodnih nedelja potpuno osvojila (što se vrlo lako da primetiti).

Iznova su me osvojili i ”oštri” krojevi, koje sam rado i često nosila. Uz pomoć njih ”razbijala” sam obrise klasike težeći svom omiljenom stilu: ”pomerenoj klasici”. U zavisnosti od prilika i mog raspoloženja ona bi imala romantičan, poslovan, neformalan ili blago zavodljiv karakter. Tako je svaki deo moje ličnosti imao svojih 5 stilskih minuta.

Zato bih ovo proleće okarakterisala kao šarenoliko. Makar u pogledu svog oblačenja i raznolikosti stilova koje sam birala. A takva će biti i večerašnja rekapitulacija svih prolećnih outfit postova. Nadam se da će vam baš iz tog razloga biti inspirativna.

Ukoliko bude tako, volela bih da čujem koji je to post bio vama najinspirativniji i najdraži. Takođe, ne ustručavajte se da komentarima precizirate prilike i povode za koje biste voleli da vidite moje outfit predloge u budućnosti.  Vaše sugestije i vaši predlozi su uvek dobrodošli. Zato, prepuštam vam komentare i najlepše vas pozdravljam do idućeg javljanja… Vaša B.

14020105160304150607081309101112

 

ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

4 Comments

 • Reply June 22, 2015

  Katarina

  Crvena suknja! Prelepa!
  Ma svaka kombinacija!
  Ti si, Brano, naše zlato!
  <3

 • Reply June 23, 2015

  Rhea

  Stunning looks! The last two yellow ones are simply beautiful!!
  xx
  http://www.fuss.co.in

 • Sve sa žutim tonovima definitivno, baš se ističu i nekako su prolećne.
  Divna suknja, divnog kroja!
  http://kenguristyle.com/tropical/

 • Reply June 24, 2015

  Ivona

  Super su mi sve kombinacije pa mi je tesko izdvojiti favorita, outfite pod brojem 3 i 7 bi i sama nosila, u drugom me odusevila crvena suknja, u zadnjem tunika , a prvi mi je zanimljiv zbog spoja printova. Zuta ti inace odlicno stoji tako da samo nastavi nositi odjecu u toj boji. 🙂

Leave a Reply

Enter the number *