Rezultati giveaway-a!!!

I ta-na-na-na! 🙂 Stigli su rezultati giveaway-a koji je Divine World organizovao u saradnji sa Kutkom uživancije!
Hvala svima koji su učestvovali i dali doprinos ovoj maloj nagradnoj igri.
Dakle, lepi poklončići idu…

Prvo je izvučena Marija (cvetic_12) koja je ostavila komentar pod rednim brojem 38! Marijin prvi izbor je bio broš, tako da će upravo ta nagradica stići na njenu adresu! Čestitam, Marija!:)
Zatim je izvučena Biljana, koja je ostavila komentar pod rednim brojem 12, i kako se ona odlučila za narukvicu, upravo je i dobila ovaj komad!:) Čestitam Biljana!:)
Sledeći je izvučen komentar pod brojem 36, što znači da je Borjana dobila ogrlicu za koju se opredelila! Čestitam, Borjana!:)
Sledeća dobitnica je Dictonary of Fashion, koja se izjasnila da joj se sve sviđa, te dobija prsten broj 1, kao jednu od dve preostale nagrade! Čestitam!:)
I na kraju, sreća se osmehnula i Danici koja je ostavila komentar pod rednim brojem 7, i dobja prsten broj 2, kao preostalu nepodeljenu nagradu! Čestitam, Danice!:)
Svim dobitnicama još jednom sve čestitke, kontaktiraću vas vrlo brzo putem mail-a, a ostalim devojkama više sreće u nekoj od narednih igrica. Naravno, Kutak je za vas uvek tu, po vrlo povoljnim cenama, tako da ako vam se nešto baš zasviđalo, a niste imali ovde sreće, znate kome da se obratite!
I mala napomena: u obzir nisu uzimani moji komentari i komenatari koji nisu sadržali sve podataka koje sam tražila.
Do sledećeg posta veliki pozdrav i polubac za sve! Vaša B.

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

12 Comments

Leave a Reply

Enter the number *