Romance continues…

08
O svojoj ljubavi prema kombinezonima, rekla sam već toliko toga, još tokom prošlog proleća i leta. I da, moja opsednutost njima ne jenjava ni ove sezone. Nakon belog, braon i zelenog, kolekcija je obnovljena kratkim, crnim sa AX Paris sajta. Prijatan, uklopiv, i prilagodljiv kako dnevnim tako i večernjim prilikama.

U jednom od svojih tekstova za portal Stil, nazvala sam ga najpraktičnijim komadom za predstojeće leto. I da, u jednom komadu imate čitavu kombinaciju, te sve što preostaje jeste da se poigrate detaljima i dodacima. U slučaju mog današnjeg posta, dodaci su bile leo mokasine, koje su pratile ”zlatni” momenat na narukvicama, kaišu i torbi. Zatim, mačksate naočare, na koje sam u potpunosti zaboravila, dok ih nisam slučajno otkrila u skrivenom kutku komode za nakit, i nežna zlatna ogrlica sa mojim imenom, poklon sa Onecklace.com sajta.

Ako smem neskromno da zaključim, bila je ovo jedna od onih idealnih kombinacija za vreo beogradski dan. Onaj jedan kojim  nas je proleće podsetilo koliko ume da bude lepo. Nadam se da će vam se kombinacija dopasti. I da je suprotno, volela bh da čujem vaše utiske. Uvek, znače. Do idućeg posta, najsrdačniji pozdrav… Vaša B.

Ne zaboravite da učestvujete u sjajnom Sheinside nagrađivanju, u kojem možete osvojiti čak 100$ vredan kupon poklon! Prijavljivanje OVDE!
03

02
11
16
05
09
13
06
10
14
15
…najveće hvala mojoj Mariji sa My Little Fashion Notebook na divnom popodnevu i fotografijama.
wearing: romper: AX PARIS; flats: CHICNOVA; bag: ROMWE; necklace: ONECKLACE;
bracelets (from left to right): MY LITTLE SHOP; Maaria Juicy Arm, ADRIANA LAURA MENDEZ, GLORIOSA, LILLY D KVIN; sunglasses: OASAP
Tags from the story
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

6 u 1 – avgustovsko izdanje

Odavno se nismo družili u okviru ”6 u 1” rubrike, tako da...
Read More

44 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *